Nuhodžić: Manji broj navoda o slučajevima u kojima su policijski službenici zlostavljači

Crna Gora je posvećena primjeni Evropske konvencije o ljudskim pravima, a realizaciji preporuka Komiteta Savjeta Evrope za sprječavanje mučenja i nečovječnih ili ponižavajućih kazni i postupaka (CPT) je pristupila ozbiljno i odgovorno, saopšteno je na sastanku ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i predsjednika CPT Komiteta Mikole Gnatovskog.

Nuhodžić u Luksemburgu: Iseljenici predstavljaju ambasadore svoje zemlje

„Iseljenici, svojim predanim i posvećenim radom, predstavljaju ambasadore svoje zemlje, a posebno me raduje što se mladi školuju na prestižnim evropskm univerzitetima i zauzimaju važna mjesta u javnom i privatnom sektoru“, poručio je juče ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na sastanku sa predstavnicima udruženja koja okupljaju iseljenike iz Crne Gore u Luksemburgu.

Nuhodžić: Našim građanima smo čvrst oslonac i pouzdana snaga

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije su mjesto gdje se njeguje i afirmiše duh slobodne i evropske Crne Gore, mjesto prožimanja njenog multivjerskog i multietničkog bića. To je princip koji ćemo i ubuduće slijediti. Mir, red, stabilnost, naše su svete riječi koje su nam stalno na umu, poručio je sinoć ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić povodom Dana unutrašnjih poslova.

Nuhodžić uručio ključeve od stanova: 300 službenika riješilo stambeno pitanje

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić uručio je danas u Podgorici pripadnicima službi bezbjednosti ključeve stanova i poručio da se i na ovom primjeru pokazalo da je Vlada održala obećanje i da će nastaviti da rješava stambeno pitanje zaposlenih u državnim službama.

Video nadzor uskoro u Podgorici, Budvi i Baru

Pilot projekat video-nadzora za tri opštine Podgoricu, Budvu i Bar, od izuzetne je važnosti za borbu protiv svih vidova kriminala, ali i vrlo značajan za efikasan rad gradskih službi, istakao je na jučerašnjem, tradicionalnom sastanku sa medijima uoči Dana unutrašnjih poslova ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.