Marković sa Sasolijem: Učinićemo sve da izbori budu održani na bezbjedan način po zdravlje građana

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastao se i sa predsjednikom Evropskog parlamenta, Davidom Sasolijem, kome je zahvalio na podršci evropskoj integraciji Crne Gore, navodi se na Tviteru Vlade Crne Gore. 

Marković sa Varheljijem: Ključno dalje jačanje rezultata u poglavljima 23 i 24

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji pozdravio je odluku Crne Gore da prihvati novu metodologiju pregovora. Sada je ključno dalje jačanje rezultata u poglavljima 23 i 24 u cilju ispunjavanja privremenih i dobijanju završnih mjerila, saopšteno je nakon sastanka komesara i premijera Duška Markovića.

Marković i Gandel: Odlična bilateralna saradnja Crne Gore i Slovačke

Crna Gora i Slovačka imaju odlične bilateralne odnose, koji se dalje mogu jačati kroz snaženje ekonomske saradnje ali i intenzivniju razmjenu znanja u oblasti evropskih integracija, ocijenjeno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića i novoimenovanog ambasadora Slovačke Borisa Gandela.

Marković i novi šef misije UNICEF-a Santander: Ponosni na zajedničke rezultate

Crna Gora je ponosna na misiju UNICEF-a i na rezultate koje smo zajedno ostvarili u promovisanju i zaštiti prava djece i mladih, kazao je predsjednik Vlade Duško Marković na sastanku sa novim šefom predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Huanom Santanderom.