Demokrate: Na Mrvaljevića nasrnuo sin odbornice DPS

Na Cetinju sinoć je napadnut predsjednik cetinjskog Odbora Demokrata i odbornik u Skupštini Prijestonice Cetinje, Danilo Mrvaljević, saopštile su Demokrate. Dodaju da je bez ikakvog povoda, na Mrvaljevića, u jednom ugostiteljskom objektu na Cetinju fizički nasrnuo sin odbornice DPS-a u cetinjskom Parlamentu. 

Građanima nametnuli rokove i uzeli pare za legalizaciju, a Ministarstvo i dalje stoji u mjestu

''Podatak da je po Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata za šesnaest mjeseci legalizovano samo 734 objekta, od ukupno 51.000 podnijetih zahtjeva, potvrđuje potpuni fijasko Vlade Crne Gore na ovom projektu. Ako uz to dodamo da je u Crnoj Gori nezvanično evidentirano preko sto hiljada objekata koji podliježu legalizaciji, onda dolazimo do procenta od 0,73 odsto koliko je legalizovano u ovom periodu. Ovo je zaista poražavajući podatak koji govori, prije svega, o neoziljnosti politike Vlade Crne Gore'', navode Demokrate.

Pešić Demokratama: Dok god je Đukanovića, vlast će vam biti pusta želja i “promo” fantazija

U svojoj hipereprodukciji saopštenja, sa svakim novim šarlatanskim uratkom, poput ovog današnjeg, Bečićeva “promo” družina se udaljava od realnosti i nastavlja sve dublje da tumara putevima svojih zabluda, poručio je Demokratama predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić.