Važna pitanja rješavati kroz multilateralnu saradnju, Zapadnom Balkanu ostaju dva problema

Konferencija u Minhenu pokazala je da je sazrela svijest da se važna pitanja mogu rješavati samo kroz multilateralnu saradnju, koja će otvoriti prostor za učešće svih zemalja, uključujući i one poput Crne Gore, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

Kabinet predsjednika: Netačno da je Đukanović bio dužan da prijavi postojanje firme

Oni koji vode kampanju pokušaja diskreditacije predsjednika Mila Đukanovića, nemaju nijedan argument, saopšteno je iz njegovog Kabineta. Odbacuju kao neistinitu izjavu Duška Knežević da je Đukanović formirao firmu kako bi učestvovao u privatizaciji bolnice Meljine.

Odlični odnosi Crne Gore i Velike Britanije: "Bez obzira na bregzit bićemo uz vas"

Crna Gora i Ujedinjeno Kraljevstvo imaju odlične odnose, a u daljem periodu posebna pažnja će biti posvećena jačanju ekonomske saradnje, ocijenjeno je u razgovoru crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića sa državnim ministrom za Evropu u Vladi UK, Alanom Dankanom.

Bošković sa finskim kolegom: Podrška Finske evropskim integracijama Crne Gore

Ministar odbrane Predrag Bošković sreo se danas u Minhenu sa ministrom odbrane Finske Jusi Ninistom. Tom prilikom, sagovornici su izrazili očekivanje da će saradnja Crne Gore i Finske u oblasti odbrane jačati na obostranu korist, uz razmatranje i definisanje konkretnih oblasti saradnje u narednom periodu.