Magazin Hong Kong Tatler preporučuje ovo mjesto u Crnoj Gori za luksuzni odmor (FOTO)

Magazin Hong Kong Tatler preporučuje deset destinacija za luksuzni odmor a među njima je i Sveti Stefan. Kako navode, ostalo je još malo do kraja ljeta, pa je posljednji trenutak da posjetite neku od destinacija koju su posjetili njihovi čitaoci, a čije su fotografije objavili.

Villa Geba - sakriveno parče raja na Svetom Stefanu: Crna Gora bogatija za još jedan hotel premium klase (FOS VIDEO)

“Villa Geba”, novi butik hotel premium kvaliteta i sa 5 zvjezdica otvoren je na Svetom Stefanu. Brojnim zvanicama iz crnogorskog javnog života, kao i gostima iz inostrantsva, predstavljen je ovaj jedinstveni hotel, na najljepšoj mogućoj mediteranskoj lokaciji, između plavog neba i divljeg pejzaža. Otvaranju je prisustvovao i ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, koji je istakao da su upravo premium butik hoteli ono što je budućnost područja kao što je Sveti Stefan.

Global citizen forum - Sveti Stefan: Dolazi oskarovac, a možda i muzička zvijezda

Crna Gora će biti domaćin četvrtog Global citizen foruma koji okuplja svjetske lidere, članove kraljevskih porodica, filantrope i slavne ličnosti, pa se očekuje dolazak glumca Roberta de Nira, pisca Robina Šarma, supruge bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, Šeri, a možda i ambasadorke dobre volje Un i pjevačice Šakire.