Novogodišnja bajka na Trgu nezavisnosti: Počeo Podgorički praznični pazar (FOTO GALERIJA)

Podgorički praznični pazar svečano je otvoren večeras na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Novogodišnji sjaj u centru grada okupio je brojne sugrađane koji su sa oduševljenjem ispratili svečano uključivanje rasvjete a potom uživali u bogatoj ponudi hrane i pića, i naravno odličnom muzičkom programu. Ni kiša koja je počela u glavnom gradu nije pokvarila sjajno raspoloženje. Dio atmosfere sa Prazničnog pazara osjetite kroz našu foto galeriju

Nova pravila za taksiste od februara, prevoz neće poskupiti

Nova pravila za taksiste važiće od februara iduće godine. Oni koji budu zarađivali više od 18 hiljada eura godišnje, moraće da izdaju fiskalne račune. Ukoliko to budu kršili moraće da plate kaznu i do 10 hiljada eura. Dok iz Poreske uprave očekuju smanjenje sive ekonomije, iz Sindikata taksista najavljuju da zbog novih pravila, prevoz neće poskupiti.

Apel Uprave policije: Ne vozite pod dejstvom alkohola

Imajući u vidu da je upravljanje vozilom od strane vozača koji su prethodno konzumirali alkohol i dalje jedan od najzastupljenijih prekršaja i uzroka saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama, službenici saobraćajne policije će narednih dana vršiti pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pribilović u Beranama: Sa malim ulaganjima unapređujemo kvalitet pružanja usluga građanima

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović, sa saradnicima, boravila je danas u posjeti opštini Berane. Tokom sastanka, Pribilović i predsjednik opštine, Dragoslav Šćekić, razgovarali su o aktuelnim projektima, kao i budućim planovima u oblasti reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima.