FOTO+VIDEO: Pozivaju na promjene - „jedino zdravo tkivo je večeras ovdje“

Organizatori građanskog protesta, koji je večeras održan u Podgorici, zatražili su ostavke predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, premijera Duška Markovića, vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Drugi protest u Podgorici: "Naša sloboda se ne prodaje u kovertama", zatražene ostavke

Nekoliko hiljada građana okupilo se u Ulici slobode u Podgorici na drugom po redu građanskom protestu "97000 odupri se!" koji na ovaj ili na onaj način podržavaju sve opozicione političke partije. Prvi protest organizovan je 2. februara.

Sindikati osudili napad na direktora Radio Tivta: Država da dokaže da se nasilje nad novinarima neće tolerisati

Sindikat medija Crne Gore i Sindikat informativne, izdavačke i grafičke djelatnosti najoštrije su osudili nasrtaj lokalnog biznismena Rada Arsića na direktora Radio Tivta Dragana Popadića. Zatražili su od nadležnih da dokažu da se nasilje nad novinarima neće tolerisati.

Ombudsman povodom situacije u Baru: Pokrenućemo ispitni postupak

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore saopštio je povodom protesta u Baru i slučaja trudnice koja je izgubila bebu, što je u javnosti dovedeno u vezu sa postupanjem policije prilikom intervencije u dvorištu barske Gimnazije, da će pokrenuti ispitni postupak po sopstvenoj inicijativi i pozvao obje strane na dijalog.

Večeras protest u Podgorici: Šetnja pored VDT-a, DPS-a, Predsjedništva...

U Podgorici će večeras biti održan drugi po redu protest građana i građanki sa porukom ‘97000 odupri se’. Protest će početi i završiti ispred zgrade u kojoj su sjedišta Vrhovnog državnog tužioca i Glavnog specijalnog tužioca, nastaviće šetnjom pored rezidencije predsjednika Crne Gore i sjedišta vladajuće Demokratske partije socijalista i završiti na početnoj poziciji u ulici Slobode.