Vozilo zbog kojeg je Gruevski osuđen, u službi makedonske vlade

Blindirani "Mercedes" vrijedan 600.000 eura, zbog kojeg je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski osuđen pravosnažno na dvije godine zatvora, i dalje je u službi makedonske vlade, njime se voze inostrani zvaničnici i delegacije, a poslednja je u njemu viđena njemačka kancelarka Angela Merkel, tokom nedavne posjete Makedoniji.

Povjerenik pokrenuo postupak zbog Vučićevih pisama penzionerima

Povjerenik Srbije za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pokrenuo je postupak nadzora u Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i Generalnom sekretarijatu predsjednika Republike nakon što su pojedinim korisnicima penzije počela da stižu pisma od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa oznakom Srpske napredne stranke (SNS).

Uživo iz Haga: Ratko Mladić razgovarao sa gostima u jutarnjem programu kod Marića

U okviru jutarnjeg programa na srpskoj TV Hepi dok su u studiju Milomira Marića gosti bili Vojislav Šešelj, sin Ratka Mladića, Darko Mladić, član ruske Dume Pavel Dorohin, dogodio se neočekivani poziv. Naime, uživo u programu sin Ratka Mladića pozvao je svog oca putem telefona i pozvao ga da se obrati javnosti.