Zvonko Marković briljirao u Šangaju (FOTO)

Poslije učešća na nedjeljama mode u Parizu, Njujorku i Sankt Peterburgu, jedan od srpskih najtalentovanijih dizajnera Zvonko Marković svoje kreacije predstavio je i u Šangaju, na “Star fešn viku”. Tamo su učestvovali kreatori visoke mode iz Kine, Indonezije i Singapura, a osim Markovića, svoje radove predstavili su i Igor Todorović i Ines Janković.

Podgoričanin je majstor za dredove: Otkriva sve što niste znali o ovoj frizuri (FOTO)

Ljudi iz različitih sfera života, muzike, filma, sporta odabrali su da nose dredove. Ovaj zanimljivi, ali i neobični trend izaziva veliku pažnju i različite komentare javnosti. Nekima se dopada, neki osuđuju. Ali, jedno je sigurno, svima koji vide dredove nameću se razna pitanja poput onih kako se prave, koliko se mogu nositi, kako se održavaju. Ovoga puta sve nedoumice u vezi sa ovim modnim trendom pojašnjava Vuk Raspopović, 25-godišnjak iz Podgorice koji se već nekoliko godina bavi izradom dredova.

Sandra Barović za FOS: Stil se ne kupuje novcem, uspjeh se može postići i bez vulgarnih fotografija (FOTO)

Manekenka Sandra Barović od malena je u modnim vodama. Još kao djevojčica je proglašena za malu mis svijeta, zatim je učestvovala na brojnim modnim revijama, bila zaštitno lice brojnih brendova i veoma uspješna u poslu... A onda, pistu je ostavila po strani zarad roditeljstva. Za FOS nam govori o porodici, modi, ali i o tome šta nikada ne bi uradila zbog karijere.