Mandić o promjeni iskaza Sinđelića: Tamo gdje je sve počelo, tamo je i završilo - na Hepi televiziji (VIDEO)

Tamo gdje je sve počelo tamo se i završilo - u emisiji Milomira Marića na Hepi televiziji, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta i optuženi u slučaj javnosti poznat kao ''državni udar'', Andrija Mandić nakon što je sinoć svjedok saradnik u tom slučaju Aleksandar Sinđelić, gostujući u emisiji Ćirilica, promijenio iskaz. Poručuje da je tužilaštvo radilo u skladu sa zakonom ne bi došlo do toga da Sinđelić dobije status svjedoka saradnika.

DF: ASK da blokira žiro-račun DPS-a, Ustavni sud da pokrene inicijativu o zabrani rada te kriminalne organizacije

Nakon optužbi koje je Duško Knežević iznio na račun glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i čelnih ljudi režima, jasno je da se radi o organizovanoj kriminalnoj grupi koja vodi montirane političke procese protiv Demokratskog fronta, smatraju njegovi predstavnici.

Demokrate: Dolazimo kad DF potpiše obavezujući akt

Demokratska Crna Gora zatražila je da lideri Demokratskog fronta javno potpišu obavezujući sporazum sa nekoliko tačaka, od kojih su glavne trajni bojkot parlamenta i odbacivanje bilo kakve saradnje sa DPS-om, što je uslov da pošalju svoje predstavnike na sastanak opozicije o mogućim zajedničkim akcijama.

(FOS VIDEO) Mandić: Ne mislimo da će odluka Ustavnog suda biti pozitivna; Knežević: Moramo da postavimo barijeru

Poslanik Demokratskog fornta Milan Knežević kazao je ostaće upamćeno da poslanik ima imunitet samo dok traje Skupština. On je pozvao opoziciju da shvati značaj trenutka. Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da nisu odustali od protesta po svim gradovima. On je naveo da ne očekuju pozitivnu odluku Ustavnog suda.