1
min read
A- A+
Pročitano

Novi Golf GTI je sigurna stvar, stiže iduće godine

08/11/2019 - 20:56
Autor:Fos Media
489 pregleda

Jedan od najprepoznatljivijih sportskih automobila u kompaktnoj klasi je i dalje Golf i njegov GTI, a ponuda već generacijama ide puno dalje od kariranih sjedišta. Novo izdanje neće razočarati.

foto

Foto: XTomi, AkyonovNikita/Behance

U iščekivanju prvih službenih izvještaja svoje viđenje novog Golfa u GTI finišu ponudili su XTomi i Nikita Aksjonov, te po svemu sudeći takva prerada ne bi trebala razočarati. Sportska dekoracija poput atraktivnijih branika, zadnjeg difuzora i krovnog spojlera je i danas poželjna, posebno ako dolazi s auspusima koji nisu lažni.

Jednak stil očekuje se u kabini, s dominantnim sportskim sjedištima, unaprijeđenim infotejnmentom i prilagođenim digitalnim kokpitom. Naravno, kontrastni detalji vidljivi spolja mogli bi se nastaviti i u kabini.

Ispod poklopca će po svemu sudeći ostati 2.0 TSI, baš kao i u GTI TCR verziji, pa i najradikalnijem Golfu R. Sedma generacija je tu išla do 245 KS i 6,2 sekundi za sprint do 100 km/h. Nova će se približiti cifri 3 na mjestu stotinki, možda je i preći, a gotovo sigurno će vrijeme sprinta spustiti ispod 6 sekundi.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari