1
min read
A- A+
Pročitano

Fejsbuk uveo novu reakciju na objave: Kako vam se dopada?

01/05/2020 - 11:13
Autor:Fos Media
1423 pregleda

Pandemija koronavirusa promijenila je komunikaciju među ljudima, tako da se ona najčešće odvija virtuelno. Fejsbuk je jedan od tih alata za komuniciranje, a kako bi olakšao svojim korisnicima izolaciju, uveo je nove e-moji. Sada ćete moći da reagujete na objave zagrljajem, ali i šaljete novo ljubičasto srce.

Foto

Foto: Twitter

Fejsbuk je postepeno počeo da uvodi e-mojije, odnosno, reakcije, a iako je 'like' i dalje ostao zaštitni znak Fejsbuka uz zagrljaj, korisnicima su na raspolaganju još i srce, osmijeh, iznenađenje, tužni i ljuti smajli.

Potreba za uvođenjem nove reakcije koja zapravo označava zagrljaj i služi kao "care react" je upravo kako i naziv govori nastala zbog vođenja brige o svojim korisnicima, jer je Fejsbuk na ovaj način želio pružiti više mogućnosti svojim korisnicima da izražavaju emocije jedni prema drugima dok su u kućama u izolaciji.

"Ovaj novi paket e-mojija je predstavljen kako bismo omogućili našim korisnicima da međusobno dijele svoju podršku tokom ovog neviđenog vremena. To je skup reakcija dizajniran tako da bi svim ljudima pružili dodatne načine iskazivanja podrške koji su pogođeni trenutnom krizom zbog koronavirusa. Ovo je samo mali gest i ne pruža nikakvu finansijsku ili bilo koju drugu podršku osim one psihološke jer je veoma važan aspekt sistema podrške onima koji pate od izolacije", kazali su iz Fejsbuka, prenosi Klix.ba.

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari