1
min read
A- A+
Pročitano

Rezervišite najnoviji iPhone SE u Telenoru

06/05/2020 - 13:55
Autor:Fos Media
2180 pregleda

Telenorovi korisnici od danas mogu da rezervišu novi iPhone SE, atraktivan i pristupačan uređaj kompanije Apple, putem web prodavnice na sajtu www.telenor.me. Telefon će biti dostupan u Telenoru od petka, 8. maja.

aa

Foto: Telenor

Sa A13 Bionic, najbržim čipom do sada na pametnom telefonu, iPhone SE nudi neuporedive performanse u odnosu na svoje prethodnike. Napredna brzina procesora omogućava neometano korišćenje aplikacija, igranje video igara i gledanje multimedijalnog sadržaja u visokoj rezoluciji.

Novi model ima HD displej od 4,7 inča, opremljen je true tone tehnologijom i širokom paletom boja, omogućavajući savršene fotografije u svim uslovima. Kamera koja ima portretni režim vješto zamagljuje pozadinu kako bi se dobio izoštreniji fokus, čak i prilikom fotografisanja selfija.

f

foto: Telenor

iPhone SE otporan je na prašinu, prskanje i vodu dubine do jednog metra. Telefon ima brzi punjač od 18W, tako da baterija može da se napuni i do 50% za samo 30 minuta. Na taj način serije i filmovi mogu da se gledaju bez prekida i do 13 sati.

Novi iPhone SE dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i crvenoj, i ljubiteljima napredne tehnologije omogućava priliku za uživanje u savremenim digitalnim servisima, dostupnim u Telenor mreži.

foto: Telenor

foto: Telenor

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari