1
min read
A- A+
Pročitano

Samsung slavi 50. rođendan! Šta još možemo očekivati od ovog tehnološkog giganta?

25/09/2019 - 10:10
Autor:Fos Media
1749 pregleda

U 2019. godini NASA je proslavila 50 godina od istorijske misije Apolo 11 i prvog slijetanja na Mjesec. Svjetsko prvenstvo u košarci samo što se završilo, dok će 19. decembra biti predstavljen treći i poslednji nastavak trilogije „Ratova zvijezda“.

Samsung VR tehnologija

Samsung VR tehnologija

Poslednja godina u ovoj deceniji pamtiće se po mnogim značajnim događajima. Međutim, 2019. predstavlja i veoma važan jubilej u istoriji kompanije Samsung Electronics koja slavi pedesetogodišnjicu postojanja u svijetu tehnologije.

Sve je počelo 1969. godine, kada je Samsung lansirao svoj prvi crno-bijeli televizor i počeo da izvozi proizvode van Koreje. Naravno, put do uspjeha bio je pun uspona i padova, sve dok Samsung nije postao lider i jedan od najvećih tehnoloških inovatora u svijetu.

fgnfc
Istorija Samsung televizora

Sloganom „Inspiriši svijet, kreiraj budućnost“, koji predstavlja dio vizije kompanije za 2020. godinu, Samsung je zaintrigirao sve ljubitelje tehnologije i naveo ih na razmišljanje o onome što tek slijedi.

U vezi sa tim, najavljeno je da će se u budućnosti ulagati u startap kompanije, sa fokusom na vještačku inteligenciju, Internet stvari, augmentovanu i virtuelnu stvarnost, te blockchain tehnologiju, kao i da će ove tehnike kompanija koristiti ​​ žu proizvodnji svojih budućih uređaja.

Biće sjajno vidjeti šta Samsung priprema za svoje korisnike u godinama koje dolaze. Ono što je sigurno jeste da će kompanija ostati jedan od najvećih inovatora kada su u pitanju originalni proizvodi i usluge.

Samsung mobilne inovacije
Samsung mobilne inovacije

Pored inovacija i tehnologije, briga o potrošačima i njihovim potrebama širom sveta je od samog početka u središtu misije i vizije kompanije. Upravo zbog toga, Samsung je odlučio da proslavi ovaj jubilej u Crnoj Gori donirajući svoje vrhunske tehnološke proizvode onima kojima je pomoć najpotrebnija, čineći im život lakšim i funkcionalnijim. Osim toga, zaposleni će učestvovati u nizu volonterskih aktivnosti, dajući i lični doprinos lokalnoj zajednici.

Pored društveno-odgovornih aktivnosti, kompanija će ovu važnu godišnjicu obilježiti i jedinstvenim ponudama koje je pripremila za svoje korisnike. Naime, pored iznenađenja u vidu promocija,  korisnike na domaćem tržištu svake nedelje očekuju i vrhunske servisne akcije. U okviru prve promocije koja počinje ovog petka, svaki korisnik koji između 20. septembra i 10. novembra 2019. godine kupi bilo koji uređaj iz ponude Samsung kućnih aparata (mašine za pranje i sušenje veša, frižideri i ugradni uređaji) ostvariće 25 odsto popusta. Za više informacija posetite https://www.samsung.com/rs/offer/smart-saving-mne/.

(Promo sadržaj)

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari