1
min read
A- A+
Pročitano

Uskoro u Podgorici: Sajam novih tehnologija "Smart Tech"

14/11/2017 - 10:05
Autor:Fos Media
75 pregleda

Peti sajam novih tehnologija "Smart Tech", biće održan u subotu i nedjelju, 25. i 26. novembra, od 10 do 22 časa, u centralnom atrijumu šoping centra Delta City u Podgorici, a ulaz će biti slobodan za sve posjetioce.

Foto: promo

Foto: Promo

Sajam "Smart Tech" organizuje agencija Vision Event, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke Crne Gore, uz podršku Ministarstva ekonomije Crne Gore.

"Posjetiocima će biti omogućeno da se u atraktivnom ambijentu upoznaju sa benefitima i mogućnostima primjene savremene tehnologije, kao i da se informišu o najnovijim svjetskim trendovima koji diktiraju razvoj modernog društva, a dostupni su u Crnoj Gori", saopštili su ogranizatori.

Pored nezaobilaznih pametnih telefona, tableta i računara, televizijskih sistema, pametnih kućnih aparata, audio i video opreme, na sajmu će, kako su kazali, biti prezentovane aplikacije koje štede naše vrijeme i olakšavaju nam svakodnevicu, razni gadget-i, oprema za video igrice, savremene multimedijalne usluge, kao i mnogi drugi pametni proizvodi trenutno aktuelnih brendova.

Komentari