1
min read
A- A+
Pročitano

Buran aplauz za Andriju Dabanovića: Komičar nastupom oduševio publiku u Srbiji (FOTO+VIDEO)

06/12/2018 - 15:32
Autor:Violeta Rovčanin
1147 pregleda

Crnogorski stand up komičar, Andrija Dabanović, učestvovao je na Balkan up festivlu koji se već petu godinu zaredom održava u Pozorištu za djecu u Kragujevcu. Gostovao je na poziv srpskog komičara i organizatora događaja Miloša Radojkovića, a njegov nastup je izazvao odlične reakcije kragujevačke publike.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE VIDEO:

 

„Osim mene nastupali su Marko Puljiz i Bosne i Hercegovine i Nenad Danilović iz Srbije poznatiji kao Neša Bridžis. Tokom druge večeri festivala nastupali su komičari iz Srbije: Dušan Varničić, Srđan Olman i Srđan Jovanović“, kaže Dabanović za FOS i dodaje:

„S obzirom da sam prvi put nastupao u Kragujevcu, predstavio sam se publici sa svojim starim materijalom u trajanju od 40 minuta i reakcije su bile izuzetno pozitivne. Veoma sam zadovoljan, kako svojim, tako i nastupom kolega. Bilo je zaista zadovoljstvo nastupati pred ovom publikom u društvu pomenutih komičara.“

Foto: Privatna arhiva, Učesnici festivala
Foto: Privatna arhiva, Učesnici festivala

Nakon nastupa u Kragujevcu, Dabanović kaže da ga već od Nove godine očekuju novi poduhvati.

„Početkom godine ću nastupati u Bosni i Hercegovini a već u martu ću imati turneju po Srbiji. Uporedo radim i na pisanju novog materijala koji ću nadam se predstaviti publici u nekom od narednih mjeseci. Ove godine sam primljen na Akademiju dramskih umjetnosti na Cetinju, odsjek za film i medije, pa zbog previše obaveza trenutno nisam u prilici da često putujem na nastupe“, zaključuje Dabanović.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari