1
min read
A- A+
Pročitano

(FOTO) Džoni Dep snimao u centru Beograda, osvanule ekskluzivne fotografije

10/02/2019 - 22:19
Autor:Fos Media
810 pregleda

Uprkos velikim mjerama obezbjeđenja, foto-reporteri "Večernjih novosti" uspjeli su u nedjelju da uslikaju Džonija Depa, jednog od najpoznatijih svjetskih glumaca koji ovih dana snima film "Minamata" u Beogradu.

Foto: D. Milovanović/Novosti

Foto: D. Milovanović/Novosti

Tokom jučerašnjeg prepodneva snimane su scene u dijelu Kosovske ulice gdje je smještena redakcija "Večernjih Novosti" i Štamparija "Borba". Posle isprobavanja i namještanja kamera sa dublerom, na set je stigao i Džoni Dep, a foto-reporteri su ga uslikali dok se sa svojom ekipom dogovarao oko sledeće scene. 

Dep, koji je poznat po svojim glumačkim transformacijama, ovoga puta je, čini se, nadmašio sebe. Sa dugom sijedom bradom i kosom, naočarima sa tamnim okvirom, crnom beretkom na glavi i sa nekoliko kilograma viška, slavni glumac i veliki miljenik žena je gotovo neprepoznatljiv.

Foto: D. Milovanović/Novosti
Foto: D. Milovanović/Novosti

Dep je gotovo identičan liku koji tumači, čuvenom američkom fotografu Judžinu Smitu. Novi film Endrua Levitasa bavi se velikom svjetskom aferom trovanja živom stanovnika japanskog gradića Minamata koju je Smit razotkrio 1972. godine. 

Ekipa filma "Minamata" snimala je i u nedjelju na mnogobrojnim lokacijama u centru Beograda, a već u zoru bila je na svojim radnim zadacima. Kada su veliki budžeti u pitanju, nema gubljenja vremena, pa je tako ekipa filma gotovo istovremeno pripremala i set u zgradi u kojoj su smještene "Novosti".

Iz Štamparije "Borba" u nedjelju su, za potrebe filma, izlazile naslovnice čuvenog magazina "Lajf", koji je objavljivao tekstove i zastrašujuće fotografije Judžina Smita iz Minamate. 

Foto: D. Milovanović/Novosti
Foto: D. Milovanović/Novosti

Snimanje filma Endrua Levitasa nastaviće se i narednih dana u Beogradu, a posle toga ekipa se seli u Crnu Goru. 

Mada je već nedeljama u srpskoj prijestonici, Džoni Dep je za Beograđane nevidljiv. Za razliku od nekih drugih slavnih gostiju, njemu je privatnost, čini se, najvažnija pa tako izbjegava izlaske i javna mjesta, ali ne i svoje srpske prijatelje.

Kako saznaju Novosti, nedavno je organizovan susret dvojice filmskih velikana i prijatelja - Depa i Emira Kusturice.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari