1
min read
A- A+
Pročitano

Lego kockice posvećene kultnoj seriji "Prijatelji"

10/08/2019 - 22:27
Autor:Fos Media
190 pregleda

Prijatelji Rejčel, Monika, Čendler, Ros, Džoi i Fibi ponovo su se okupili u svom omiljenom sastajalištu „Central perk“, ovog puta u „Lego“ svijetu.

foto

Foto: IMDb

Povodom 25. godišnjice od kada se pojavila veoma popularna serija Prijatelji, kompanija „Lego" je predstavila novi set kockica „Central perk". Ovo je svima dobro poznat kafić u kojem su se šestoro prijatelja redovno okupljali, piše Cnet.

„Set od 1.079 kockica, odličan za igranje, ali i gledanje, sigurno će izmamiti pažnju u svakoj sobi u kući", navode iz danske kompanije igračaka.

Postavka od figurica uključuje i sedam likova, i to Rosa, Rejčel, Čendlera, Moniku, Džoija, Fibi i Gantera, kao i djelove namještaja.

 

„Graditelji mogu da izgrade i binu na kojoj je Fibi izvodila svoje pesme uz gitaru, tu je i aparat za kafu od cigle, gitara ili posude sa kolačima", ali i drugi autentični predmeti, dodaju u „Legu".

Televizijski sitkom Prijatelji, koji su kreirali Dejvid Krejn i Marta Kaufman, premijerno je bio emitovan na En-Bi-Siju od 22. septembra 1994. do 6. maja 2004. godine u trajanju od 10 sezona. Glumački ansambl su činili Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

„Lego" set će se u prodaji pojaviti od 1. septembra.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari