"Iz dostojanstva se ne bih služio tako niskim potezima": Sukob oko "Legendi" ne prestaje

Pjevač Ivan Milinković nedavno je napustio grupu "Legende" nakon 30 godina saradnje, a to je dovelo do sukoba sa ostalim članovima benda. Prije nekoliko dana Ivanov PR tim je objavio zvaničnom Fejsbuk nalogu pjevača, da mu je zabranjeno da izvodi pjesme grupe čiji je član bio donedavno. Na reakcije Zorana Dašića, koji je autor pjesama i koji tvrdi da medijskom pričom oko zabrane Ivan uništava grupu, oglasio se i Ivan.

Tvorac jednog od najvećih tehno hitova dolazi u Podgoricu (VIDEO)

"Glavni Grad u saradnji sa organizacijom Konektor dovodi jednog od nazjnačajnih francuskih DJeva u proteklih 20 godina. Konektor pretenduje da bude novi brend Glavnog Grada u domenu noćnog provoda, sa fokusom na visoku produkciju i jake nastupe kakve možemo vidjeti u svim velikim evropskim i svjetskim metropolama", navedeno je u saopštenju Glavnog grada.

Dobio otkaz pa počeo da se bavi muzikom: Kolašinac pjesmom „Niko nas ne čuje“ želi da spoji ljude (VIDEO)

Marko Šćepanović iz Kolašina svoje prve muzičke korake je napravio, kako voli da kaže, u trećoj deceniji života i to sasvim neplanirano. Muzika mu je bila samo hobi, a onda kada je prije nekoliko godina dobio otkaz, muzika je postala njegov izvor zarade. Danas, iako radi u struci, ovaj pravnik od nota ne odustaje. Nedavno je objavio pjesmu „Niko nas ne čuje“ kojom, kako kaže, želi da spoji ljude. Osim toga, Marko koji je samouki muzičar podučava i druge da sviraju gitaru