1
min read
A- A+
Pročitano

Forbs: On je najplaćeniji hip-hop muzičar na svijetu (FOTO)

13/09/2018 - 21:00
Autor:Fos Media
126 pregleda

Reper Džej Zi proglašen je najbolje plaćenim hip-hop umjetnikom u 2018. godini, nakon što je zaradio 76,5 miliona američkih dolara u proteklih 12 mjeseci.

a

Foto: Getty Images

Šon Karter, poznatiji pod imenom Džej-Zi, uspio je da nadmaši repera i muzičkog producenta Šona Komba (Didija) koji je tri godine zaredom bio na vrhu godišnje Forbsove liste. 

Džej Zi je promovisao svoj poslednji albnm "4.44" u drugoj polovini 2017., a ove godine je nastupao sa svojom ženom Bijonse na zajedničkoj turneji "On The Run II". Par je takođe objavio album "Everything Is Love" u junu. 

Didi je uspio da zaradi 64 miliona američkih dolara, najviše zahvaljujući carstvu pića koja uključuju brend Ciroc i votku, prenosi B92.

Kendrik Lamar je treći na listi nakon što je njegova godišnja zarada u 2018. godini procijenjena na 58 miliona američkih dolara, poslije napornih rasporeda koje je imao u okviru svoje turneje. 

Foto: Image Credit | The Grammys
Foto: Image Credit | The Grammys

Kanadski reper Drejk se nalazi odmah iza Lamara sa ukupnom zaradom od 47 miliona dolara. Njegova muzika 'prešišala' je pet miliona strimova u proteklih dvanaest mjeseci. 

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

U prvih deset ušli su američki reper Dž. Kol (35,5 miliona), Dr Dre i Nas (35 miliona), Kanje Vest (27,5 miliona), Fjučur (30 miliona) i Pitbul (32 miliona).

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari