1
min read
A- A+
Pročitano

Nikad bliže zvijezdama: Budite u prvim redovima MAC-a

10/01/2019 - 15:25
Autor:Fos Media
142 pregleda

Ne propustite priliku da budete nikad bliže zvijezdama - obezbijedite sebi najbolja mjesta na MAC-u! Pušten je u prodaju ograničeni broj karata za mjesta sa kojih ćete svoje omiljene izvođače vidjeti iz orgomne blizine, a svaki detalj Music Awards Ceremony spektakla doživjeti na potpuno drugačiji način.

Foto

MAC

Super Fun Pit karte po cijeni od 3.000 dinara dostupne su na sajtu eventim.rs.

Ove karte će omogućiti srećnim kupcima da 29. januara u Štark Areni iz najveće blizine uživaju u  nastupima Marije Šerifović, Željka Joksimovića, Bajage, Van Goga, Petra Graša, Tonija Cetinskog, Sergeja Ćetkovića, Karoline Gočeve, Nataše Bekvalac i mnogih drugih zvijezda.

Publika iz regiona nikada do sada nije imala priliku da na jednom mjestu vidi sve najpopularnije izvođače iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore, a cilj Skymusic-a koji organizuje i producira manifestaciju je da posjetiocima Štark Arene priredi spektakl za pamćenje.

Na nekoliko povezanih bina biće izvedeni specijalno osmišljeni i režirani nastupi najvećih zvijezda, biće dodijeljeno više od 30 muzičkih priznanja, a posjetioci manifestacije osjetiće atmosferu najvećih svjetskih muzičkih događaja.

Publiku će kroz MAC voditi Ida Prester, Aida Jokanović i Đule Van Gog, koji će se pobrinuti da atmosfera na prvoj regionalnoj dodjeli muzičkih priznanja bude na najvišem nivou.

https://www.youtube.com/watch?v=Fnxw6wJfkFc&feature=youtu.be

Promo sadržaj

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari