1
min read
A- A+
Pročitano

"Sa ovako malo godina postigli smo mnogo"

15/05/2019 - 8:49
Autor:Jelena Popović
1865 pregleda

Članovi grupe D mol, crnogorskog predstavnika na Eurosongu, nakon što nijesu izborili plasman u finale, kazali su da su na sceni dali sve od sebe, poručujući da su za naš tim oni ipak pobjednici.

Foto: Eurovision Song Contest

Foto: Eurovision Song Contest

Jedan od članova grupe Rizo Feratović kazao je da su ponosni što je predstavnica Srbije Nevena Božović uspjela da se plasira u finale takmičenja Eurosonga.

"Iskreno, ponosni smo što su naše komšije prošle. Neke stvari nijesmo očekivali, ali srećni smo što smo ovdje da predstavimo našu zemlju na pravi načion", kazao je Rizo.

 

Željko Vukčević nije skrivao oduševljenje nastupom.

"Kad smo sišli sa scene bili smo presrećni, ostavili smo srce na terenu, dali svoj maksimum, ostavili smo duh na onoj sceni. Ponosni smo, za nas, za vas, za naš tim mi smo pobjednici. Presrećni smo što smo uopšte sastavni dio ovog takmičenja jer sa ovako malo godina mi smo postigli mnogo", rekao je Željko, dok je članica grupe Tamara Vujačić najavila da će 21. maja biti objavljena pjesma i spot koji su, povodom Dana nezavisnosti 21. maja, snimili uoči odlaska u Tel Aviv.

"Nadamo se da će vam se dopasti, mi je zaista željno iščekujemo, tako da jedva čekamo da se vratimo i damo što više sebe", kazala je Tamara.

U finale Eurosonga prošli su predstavnici Srbije, Grčke, Bjelorusije, Kipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije.

Domaćin Izrael i članice velike petorke Francuska, Velika Britanija, Španija, Njemačka i Italija već su u finalu.

Drugo polufinalno veče na programu je u četvrtak, 16. maja, dok će veliko finale biti održano 18. maja

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari