1
min read
A- A+
Pročitano

“Śedi doma, kad treba prilegni, pošto se umoriš ti ponovo śedni ” (VIDEO)

23/03/2020 - 20:37
Autor:Fos Media
953 pregleda

Ovih dana vremena za sve imamo na pretek pa čak i za pisanje i snimanje pjesama. Kako se apeluje na građane da ne izlaze i da vrijeme provedu kućama tako je i nastala pjesma Śedi doma. Marko, Irena, Ksenija i Nemanja ‘krivci’ su za ove stihove koji će vas, vjerujemo, još jednom na šaljiv podsjetiti da moramo poštovati mjere prevencije.

Foto

Foto: Printscreen

VIDEO:

“U sklopu akcija #ostanidoma i #quaratinechallenge koje su aktuelne na društvenim mrežama, odlučili smo da prihvatimo izazov, zabavimo se iz naših domova i pošaljemo jasnu poruku svima - Śedite doma!”, kaže za FOS Marko Vujović jedan od članova tima koji su učestvovali u realizaciji ove ideje.

Sve je, naglašava, bilo svedeno na improvizaciju. Radili su svi iz svojih domova, kako ne bi kršili mjere socijalne distance.

“Kod mene u sobi sam improvizovao studio, a ostatak ekipe (Irena, Ksenija i Nemanja) je snimao dionice iz svojih kuća i slao ih putem poruka. Pritom je polovina ekipe trenutno u New Yorku”, kaže Marko za FOS.

Sve smo uradili u relativno kratkom roku. Vjerovali ili ne za samo dan i po.

 “Na internetu smo našli besplatnu muzičku podlogu, ja sam pisao tekst, a zajedno smo ga kasnije brusili. I baš smo se dobro zabavili. Ali i naučili dosta toga o snimanju pjesama”, kaže naš sagovornik.

Nada se da će pjesma publiku zabaviti alii h i podsjetiti na važnos ostanka kući i poštovanja svih izrečenih mjera prevencije.

“Nadamo se da će poruka doprijeti do ljudi i da će ih inspirisati da ostanu doma tokom ovih dana. Kao što vidite, postoji mnogo načina da se vrijeme ispuni na kvalitetan i zabavan način, te da se nauči ponešto. Zato, kad nam već može biti - Ostanimo doma!”

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari