1
min read
A- A+
Pročitano

Slavko Kalezić specijalni gost na EurovisionNYC: Projekti koje spremam pomjeriće granice crnogorske pop art kulture (VIDEO)

10/01/2019 - 12:14
Autor:Violeta Rovčanin
882 pregleda

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić je prvi evrovizijski predstavnik koji će biti specijalni gost i koji će nastupiti na Eurovision NYC događaju koji će biti održan 16. februara.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

 

"Veliko mi je zadovoljstvo što ću prvi put otputovati za New York City (ostvarenje velikog sna) i biti prvi evrovizijski predstavnik koji će biti specijalni gost i nastupati na EurovisionNYC event-u. Moja misija se nastavlja uz napomenu da projekti koje spremam će opet pomjeriti granice crnogorske pop art kulture tj. worldwide", napisao je Slavko na društvenim mrežama.

U kratkoj izjavi za FOS kaže da je 2019. godina odlično počela.

"Godina je za mene počela spektakularno. Ostvarenje još jednog sna, odlazak u Njujork i još nastup. Wow! Moram vam otkriti da ću tamo pored nastupa imati i jako važne susrete koji će doprinijeti unapređenju moje karijere. Dragi moji, sve je moguće kad radite na sebi i ulažete. Ušao sam u studio i snimam novi muzički materijal. Njujork će mi biti velika inspiracija i pokrenuće mnogo toga divnog. Beskrajno sam srećan i ushićen", kazao je Kalezić za FOS. 

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari