1
min read
A- A+
Pročitano

Večeras počinje City Groove: Poklanjamo karte za festival

21/06/2019 - 11:45
Autor:Fos Media
2195 pregleda

Sve je spremno za peto izdanje City Groove festivala koje će početi večeras (petak, 21. jun) na podgoričkom Stadionu malih sportova. Festivalske kapije sve četiri večeri biće otvorene već od 20 sati, a od 21 sat počeće program. Poklanjamo pet karata za drugo i pet za treće veče festivala za prvih 10 čitalaca koji u komentaru ispod ove objave na našoj Facebook stranici napišu za koje veče žele kartu i podijele objavu na svom profilu.

Foto: City Groove

Foto: City Groove

Peto izdanje festivala otvoriće crnogorski dvojac Vill&Vash. Miks pult od 22 sata preuzeće italijanski duo Jude&Frank, dok će glavna zvijezda prve večeri biti njemački DJ i producent Kurd Maveric koji će druženje sa ljubiteljima elektronske muzike otpočeti u ponoć. Prve večeri festivala ulaz na Stadion malih sportova je slobodan.

Drugo festivalsko veče otvoriće nikšićki sastav Džanum, već od 21.30 časova sviraće mostarski bend “Zoster”, dok je koncert  sarajevske grupe “Letu štuke”  planiran od 22.30 sati. U sklopu proslave 40 godina na sceni, u glavni grad Crne Gore stižu i hrvatski veterani, bend “Prljavo kazalište” čiji nastup počinje u ponoć.

Publiku treće festivalske večeri od 21 sat zagrijaće nekadašnji frontmen riječkog elekto-pop sastava “Quasarr” Boris Štok, a nakon njega publika će uživati u koncertima bendova S.A.R.S. čiji nastup počinje od 21:40 časova i Dubioza kolektiv koji će svirati od 23 sata.

Završnica festivala, u ponedjeljak 24. juna posvećena je mlađim generacijama, a nastupaju Fox, Surreal, Sara Jo i Rasta.

Karte za druge, treće i četvrto veče festivala su u prodaji po cijeni od 10 eura za veče, mogu se kupiti putem prodajne mreže gigstix, u pabovima Munchen,  kao i na Stadionu malih sportova.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari