1
min read
A- A+
Pročitano

Večeras počinje Lake fest u Nikšiću, pogledajte satnicu

08/08/2019 - 13:40
Autor:Fos Media
156 pregleda

Najveći rock festival u Crnoj Gori, LAKE FEST i ove godine će se održati pored Krupačkog jezera u Nikšiću i to od 8. do 10. avgusta uz nastupe mnogobrojnih regionalnih imena.

foto

Foto: Lake fest

Festival počinje u četvrtak 8. avgusta, kada će se na bini pojaviti imena kao što su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, TBF, Željko Bebek, Dog Eat Dog i Nikola Vranjković. Dan poslije, u petak 9. avgusta sviraće Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Štampa, Prti Bee Gee, Punkreas i Gramphonedžije. U subotu 10. avgusta na bini pored Krupačkog jezera nastupiće Ki, Aklea Neon, Najda i Smak Tribute, Kolja, Kerber, Artan Lili i Love Hunters.

foto

Ulaznice za Lake Fest se i dalje mogu kupiti u Nikšiću u NK Pabu, dok se u Podgorici mogu kupiti u Montenegro Cafe Pabu, kao i na samom ulazu na festival. Cijena je nepromijenjena i iznosi 10€ po večeri, dok je komplet 25€.

Prevoz autobusom je obezbjeđen na relaciji Krupac - Podgorica nakon završetka poslednjeg koncerta. Cijena karte je 1,50€. Autobus sa glavne stanice Nikšić do Krupca polazi na svakih 30min i cijena karte je 0,50€. Prevoz na relaciji Podgorica - Nikšić je moguć redovnom linijom svaki dan koja ide na svakih sat vremena.

Kamp je besplatan! Prijava boravka je obavezna na ulazu u kamp! Strani državljani plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 0,60€ po danu. Na kamperskom prostoru svakog dana uz razne animatorske aktivnosti najmlađa publika Lake festa će imati mogućnost da uživa na ovogodišnjem festivalu u različitim igrama i edukativnim radionicama. Program za djecu je od 12 do 15 sati.

 

Mogućnost izlaska i ponovnog ulaska na festival nakon 21 sat nije moguć. Unos pića, hrane i predmeta od stakla na koncertni prostor je zabranjen. Pretres svakog posjetioca na ulazu je obavezan. Ulaz je slobodan za djecu mlađu od 12 godina. Bonovi za hranu i piće važe samo za naznačeni dan. U kampu su obezbjeđeni toaleti, tuševi i voda za piće.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari