1
min read
A- A+
Pročitano

Vlado Georgiev pjeva na Petrovačkoj noći

06/08/2019 - 14:37
Autor:Fos Media
600 pregleda

Zvijezda ovogodišnje Petrovačke noći je Vlado Georgiev, saopštili su organizatori. Osim njega, goste zabavljaće i Milena Vučić.

Foto

Izvor: Facebook / Vlado Georgiev - Official fan club

''Još jedna lijepa, ljetnja noć u Petrovcu puna muzike, plesa, mediteranskih ukusa i ritmova očekuje nas u petak, 23. avgusta

Tradicionalnu “Petrovačku noć” Turistička organizacija opštine Budva organizuje i ove godine u cilju promovisanja prelijepog dijela paštrovske obale, uz bogatu ponudu ribe, vina i piva, kao i lokalnih slatkih specijaliteta.  

Program će početi već u poslijepodnevnim satima sportskim takmičenjima na rivi, dok će morske specijalitete gosti moći da probaju već od 17 sati, na platou ispred Spomen doma “Crvena komuna”.

Atmosfera u ovom predivnom primorskom mjestu će biti dodatno obogaćena primorskim melodijama ženske vokalne grupe “Harmonija” iz Budve.

Nakon defilea petrovačkim šetalištem Gradska muzika Budve će se u 20 sati predstaviti i na glavnoj bini na šetalištu ispod hotela “Palasa”, na kojoj će nakon njih nastupiti crnogorska pop rok pjevačica Milena Vučić.  

Zvijezda večeri, poznati kantautor Vlado Georgiev predstaviće se petrovačkoj publici u 22 sata.

Spektakularni vatromet, na kraju još jednog avgusta obasjaće ostrva Katič i Sv. Nedjelju.

Očekujemo vas na još jednom lijepom druženju na budvanskoj rivijeri'', porčuju organizatori.

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari