"Sjeti se bake": Rusi pišu Leonardu Dikapriju da spasi Bajkalsko jezero

Obožavaoci i obožavateljke Leonarda Dikaprija vjerovatno su zbunjeni posle čitanja komentara na njegovom Instagram nalogu. Nalozi holivudske zvijezde na društvenim mrežama preplavljene su hiljadama komentara na ćirilici, kojima se Dikaprio poziva da "uradi nešto povodom Bajkalskog jezera". 

CentreVille proglašen za najbolji hotel sa 4 zvjezdice u Podgorici

CentreVille Hotel & Experiences proglašen je za najbolji hotel sa 4 zvjezdice u Podgorici od strane TravelMyth organizacije. TravelMyth je napredni pretraživač za zahtjevne putnike širom svijeta. Korisnici ove platforme mogu pronaći preporuke za najbolje hotele na osnovu njihovih interesa i prioriteta.

Ivanka Tramp jutros napustila Crnu Goru

Špic turističke sezone na graničnim prelazima u Boki tek počinje i veći intezitet saobraćaja se očekuje narednih dana, a na najfrekventnijem graničnom prelazu Debeli brijeg-Karasovići zadržavanje traje desetak minuta javlja Radio Jadran. Jutros, oko 10 h za neke ekskluzivne putnike sa pratnjom, nije bilo potrebno ni toliko vremena da čekaju. Naime, Crnu Goru je poslije posjete Porto Montenegru napustila Ivanka Tramp (38), ćerka Ivane i Donalda Trampa.