1
min read
A- A+
Pročitano

Britanski tabloid najavio borbu protiv tužbe vojvotkinje od Saseksa

02/10/2019 - 12:18
Autor:Fos Media
175 pregleda

List Mejl on Sandej, nedeljno izdanje Dejli Mejla, saopštio je da će se "žustro" braniti od tužbe supruge princa Harija, Megan, vojvotkinja od Saseksa, koju je podnijela zbog toga što je bez dozvole objavio jedno od njenih privatnih pisama.  

Megan Markl, foto: Agencije/Getty Images

Megan Markl, foto: Agencije/Getty Images

List je saopštio sinoć da "ostaje pri datoj priči", koja se odnosi na objavljivanje Meganinog pisma njenom otuđenom ocu.

"Posebno kategorički demantujemo da je vojvotkinjino pismo redigovano na bilo koji način da bi promijenilo njegovo značenje", navodi se u saopštenju tabloida.

Advokatska kancelarija Šilings koja zastupa vojvotkinju od Saseksa, podnijela je tužbu protiv lista zbog kako se tvrdi, kampanje objavljivanja netačnih tekstova koji nanose štetu njenom ugledu.

Tužba je podnijeta pred Visokim sudom protiv nedeljnog lista i izdavačke kuće Asošiejted Njuspejpers, zbog zloupotrebe ličnih podataka, kršenja autorskih prava i Akta o zaštiti podataka iz 2018. godine.

Vojvotkinjin suprug princ Hari takođe je juče objavio saopštenje u kome oštro napada medije zbog njihovog odnosa prema Megan.

U dugačkom saopštenju objavljenom na sajtu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, princ Hari je napisao da je "bolan" uticaj nametljivog medijskog pokrivanja natjerao par da reaguje.

Istakao je da su Megan i on bili prinuđeni na ovakav potez zbog "nemilosrdne propagande".

"Izgubio sam majku, a sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih sila", rekao je princ Hari.

Izvor: Beta

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari