1
min read
A- A+
Pročitano

Džej Lo stigla u Tursku sa 230 kofera

10/08/2019 - 12:53
Autor:Fos Media
704 pregleda

Holivudska diva Dženifer Lopez održala je koncert u Antaliji, a prema pisanju turskih medija ona je u to ljetovalište stigla s 230 kofera i ekipom od 90 ljudi.

Foto

Izvor: REUTERS/Mike Blake

Iz hotela u kom je odsjela ističu da su pripreme trajale godinu dana. Deniz Ustertuna, član Upravnog odbora hotela u kojem je Lopez provela dvije noći i u kojem je održan koncert, rekao je da su pripreme trajale oko godinu dana, a da su posljednjih pola godine bile intenzivirane.

Prema njegovim riječima, Dženifer je stigla s većom ekipom nego što su očekivali.

“Samo u njenoj ekipi je bilo 90 ljudi. Koferi i oprema stigla je u deset kamiona. Koncert smo pripremili s ekipom od 230 osoba, a pored njih bilo je angažovano i hotelsko osoblje. Minimalno 520 ljudi bilo je angažovano na cijelom događaju. Pjevačica je imala 230 kofera”, ispričao je Ustertuna.

Među posebnim željama latino zvijezde bila je i voda koja se naručivala iz inostranstva.

“Tražila je da jela ne budu previše ljuta. Probala je sve poslastice. Posebno joj se svidio med, marmelada od maline i omlet za doručak”, otkrio je prvi čovjek antalijskog hotela.

On dodaje da je za ručak i večeru imala jela poput jastoga i škampa. Kako kaže, posebno joj se svidio sutlijaš, koji je dva puta naručila i tražila recept za tu poslasticu.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari