1
min read
A- A+
Pročitano

Vlado Georgijev pretučen u Belgiji?

13/03/2018 - 11:23
Autor:Fos Media
1691 pregleda

Pjevač Vlado Georgiev pretučen je u petak veče ispred kluba “Dansen Roels” u Antverpenu u Belgiji, prenijeli su srpski mediji.

Georgijev

Georgijev, arhiva, foto: Buka

Nekoliko dana Georgiev je boravio u ovom gradu Belgije kako bi snimio spot, a ujedno i održao zakazane nastupe u jednom tamošenjem klubu, gdje se okupljaju ljudi sa prostora bivše Jugoslavije.

Za vrijeme pauze u društvu bubnjara izašao je ispred kluba, gdje je prvo zapalio cigaretu. U tim trenucima pored njih prolazilo je nekoliko djevojaka sa mladićima i nakon toga izbila je tuča, piše Blic.

 

Snimanje spota “Trebam te ja” u Antwerpenu #newsong #vladogeorgiev #enjoy #popmusic

A post shared by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev) on

 

U tuči sa nekoliko mladića učestovao je pjevač i član njegovog benda, a ubrzo je na lice mjesta stigla policija.

Najdeblji kraj izvukli su Georgiev i bubnjar.

Sve se odigralo u ranim jutarnjim satima, a pjevač je sljedeći dan imao dogovoren nastup u Štutgartu koji je želio da otkaže jer nije mogao da pjeva, ali je poslije kraćih ubjeđivanja od menadžera ipak odlučio da održi nastup.

”Izašao sam napolje da ispušim cigaretu, a sa mnom je krenuo i moj bubnjar. Normalno smo stalaji ispred i pušili. Vidjeli smo koškanje, ali se nijesmo miješali, međutim, i ja sam ubrzo dobio dva udarca u glavu. Grupa momaka koja se svađala uvukla je i mene u raspravu. Igrom slučaja, ja sam uvučen u tuču i dobio sam nekoliko udaraca. Izvukao sam se na kraju, a poslije nekoliko minuta oni su se razbježali”, rekao je pjevač za beogradske medije.

Sa druge strane, menadžer pjevača Saša Matejić nije želio da potvrdi navode da je Georgijev dobio batine:

”Koškanje ispred kluba koji nije imalo nikakve veze sa nama, ni direktno ni indirektno” – poručio je u poruci Saša, a na pitanje kako se pjevač osjeća nakon zadobijenih povreda, odgovorio je.

”To nije tačno, bar da Vlado i ja znamo”, izjavio je Matejić za “Blic”.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari