1
min read
A- A+
Pročitano

Instagramerka iz Plava najuticajnija Crnogorka u Americi (FOTO)

14/11/2017 - 19:05
Autor:Fos Media
630 pregleda

Portal Brajt sajd (BrightSide) je sastavio listu deset zvijezda Instagrama koje najviše zarađuju, a među njima je i jedna Crnogorka.

video

Amra Olević jedna je od najpopularnijih svjetskih šminkerki, a njene savjete redovno prati 5,5 miliona ljudi, piše B92. 

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijih i najuticajnijih, ali je značajan dio njenih prihoda i proizvodnja sopstvene kolekcije šminke. 

Doduše, u svemu joj je izgled bio "odskočna" daska, jer ova djevojka iz Plava neodoljivo podsjeća na Kim Kardašijan. Ta predispozicija omogućila je da je lakše primijete i uoče njen talenat za uljepšavanje.

Njeni roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, a Amra je odrasla u Njujorku, gdje je kao šminkerka napravila zavidnu karijeru. Osim što proizvodi kvalitetnu šminku, ona je svoju "Kardašijan lepotu" unovčila. Jedna je od najpopularnijih osoba u Americi, a više od šest miliona ljudi prati njene objave na blogu Glamrezy, Jutjubu i Instagramu.

"Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak", rekla je svojevremeno Amra. 

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne, koji je posvetila Crnoj Gori, nosi naziv "Montenegro".

 

Tagovi

Komentari