1
min read
A- A+
Pročitano

Ivanka Tramp se pohvalila šta radi u samoizolaciji pa je napali

21/03/2020 - 7:09
Autor:Fos Media
928 pregleda

Savjetnica i kćerka američkog predsjednika Ivanka Tramp u samoizolaciji je nakon susreta s australijskim funkcionerom kojem je potvrđena zaraza koronavirusom. Kako se trudi da javnost redovno izvještava o svojim poslovnim i privatnim aktivnostima, tako je i sada odlučila pokazati kako izgleda njen dan s djecom.

Foto

Foto: Agencije

Iako se nadala da će time proširiti svijest o važnosti ostanka u domovima, na kraju su je samo napali.

Ivanka je pokazala kako s djecom kampuje pod šatorom u svojoj dnevnoj sobi, a kritičari su je napali da nije svjesna problema s kojima se Amerikanci suočavaju zbog koronavirusa.

- Ostajete u kući s djecom? Možda možete kampovati u dnevnoj sobi. Prebacite plahtu preko metli koje ste povezali ljepljivom trakom. Pripremite jelovnik i zapakujte sendviče i salatu. Zabavna aktivnost koja će okupiti porodicu oko zajedničkog obroka - napisala je Ivanka pozivajući roditelje da budu kreativni u smišljanju zabave za svoju djecu.

Kako je Bijela kuća zabranila okupljanja veća od deset ljudi, brojne firme su zatvorene, a mnogi neće primati platu za vrijeme pandemije. Osim toga, njen otac Donald Tramp donio je odluku o odvajanju djece od roditelja imigranata na granici pa je mnogima Ivankina objava veoma licemjerna, prenosi Dnevni Avaz.

- Dok drugi pokušavaju da organizuju dnevni boravak za svoju djecu, plate račune i kupe toaletni papir, ti se igraš mame. Možeš li biti više neosjetljivija - glasio je jedan komentar.

- Trebala bi doći u Portoriko. Puno smo se igrali kampovanja otkako su nas pogodili potresi - glasio je drugi komentar. 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari