1
min read
A- A+
Pročitano

Nikol Kidman o usvojenoj djeci: "Sami su odlučili da budu sajentolozi"

08/11/2018 - 19:10
Autor:Fos Media
286 pregleda

Holivudska glumica Nikol Kidman dala je izjavu o odnosu sa dvoje djece koje je usvojila dok je bila u braku sa Tom Kruzom i njihovoj uključenosti u sajentologiju, pokret koji je ona napustila nakon razvoda.

a

Foto: biography.com

Kidman i Kruz usvojili su ćerku Isabelu (danas ima 25 godina) i sina Konora (23) tokom braka. Poslije razvoda 2001. godine, Kidman je imala malo kontakta s usvojenom djecom - a kako je u intervjuu za magazin "Who" kazala, to ne znači da im i dalje nije jako bliska.

Foto: 24sata
Foto: 24sata

"Jako sam zatvorena oko svega toga. Moram štititi sve te veze. Znam da bih život dala za svoju djecu jer to mi je svrha", rekla je.

Nikol se osvrnula i na odluku svoje djece da ostanu članovi sajentološke crkve, čiji je slavni član njihov otac.

"Oni su samostalni u donošenju odluka. Donijeli su odluku da budu sajentolozi i, kao majci, moj je posao da ih volim", kazala je 51-godišnja glumica. "I ja sam primjer te tolerancije i u to vjerujem - bez obzira na to što vaše dijete napravi, uvijek mora znati da ima ljubavi od majke."

Kidman se ranije ove godine našla na naslovnim stranama magazina jer je prilikom dodjele Zlatnog globusa zaboravila da spomene najstariju djecu. Oskarovka je s puno ljubavi govorila o dvije najmlađe kćeri, koje ima s Kitom Urbanom, ali Konora i Isabelu nije ni spomenula.

Krajem 2017. godine dogodila se ista situacija tokom govora na dodjeli Emija.

Prošli mjesec glumica je progovorila o braku s Tomom, za kojeg je rekla kako ju je spasio od zlostavljanja.

Izvor: Index

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari