1
min read
A- A+
Pročitano

Rođendanski poklon: Kanje u ime Kim donirao milion dolara u humanitarne svrhe

24/10/2019 - 17:17
Autor:Fos Media
377 pregleda

Kim Kardašijan proslavila je 39. rođendan i u moru poklona koje je dobila izdvojila je jedan kao najbolji.

Foto

Foto: Gettyimages/Alex Wong

Starleta se pohvalila najboljim poklonom koji je dobila od supruga Kanjea Vesta, a riječ je o milionskoj donaciji u njeno ime u humanitarne svrhe. Prošle godine slavni reper pokazao je svoju romantičnu stranu kada je iznenadio Kim romantičnom serenadom koju je odsvirao u sobi ispunjenoj cvijećem, ali ove godine nadmašio je sva očekivanja svoje supruge.

Vest je donirao milion dolara u dobrotvorne svrhe na ime Kim Kardašijan, a novac je usmjeren organizacijama za reformu zatvora, uključujući Cut 50, projektu nazvanom "Zakopani živi", Inicijativi za ravnopravnost i Koaliciji protiv recidiva.

 

"Dobila sam divne poklone od svoje porodice, ali Kanje je u moje ime od njega i djece donirao milion dolara mojim najdražim dobrotvornim organizacijama koje su se toliko borile za reforme zatvora. Zbog toga sam tako srećna", napisala je Kardašijan na Tviteru.

Poznata Amerikanka svoj 39. rođendan proslavlja već nekoliko dana, piše klix.ba. Protekli vikend uživala je sa svojim sestrama u Palm Springsu u Kaliforniji, što je podijelila s fanovima na društvenim mrežama, a sinoć je uživala u porodičnoj večeri u svom domu.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari