1
min read
A- A+
Pročitano

Ubijen vjenčani kum Goce Tržan

09/08/2018 - 15:32
Autor:Fos Media
1274 pregleda

Mitar Vuković (66) ubio je juče u dvorištu svoje kuće u selu Đurđevo mladića Maria Trtića (28), inače vjenčanog kuma pjevačice Goce Tržan, a potom izvršio samoubistvo. U selu je danas zavladao muk. Mještani kažu da su juče čuli neke pucnje, ali nisu ni pomislili da je u njihovom mirnom komšiluku došlo do užasnog zločina.

a

Foto: Instagram

Kako pričaju mještani, nekoliko njih i djeca iz komšiluka, čuli su da juče oko 13 sati nešto puca. Kako kažu, mislili su da neko baca petarde. Nisu ni pomislili da se samo nekoliko metara dalje, u dvorištu kuće Mitra Vukovića, odigrao užasan zločin, prenosi Blic.

Vuković je, kako se sumnja, mladića ubio kada je došao da mu vrati pozajmljeni novac. Šta se tačno dogodilo u tom dvorištu vjerovatno će zauvijek ostati misterija jer drugih svjedoka zločina nema.

Kako kažu komšije Vuković je živio na relaciji Novi Sad-Đurđevo. U selu je od stare porodične kuće napravio veliku kuću, gotovo vilu i dvorište opasao visokom ogradom. Kažu da u ovoj kući gotovo nikad nije spavao, ali da je iz Novog Sada dolazio svaki dan.

Komšije kažu da ne znaju čime se bavio. Znaju da je nekada radio u Naftagasu. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, on se poslednjih godina bavio i zelenašenjem.

Foto: RAS Srbija
Foto: RAS Srbija

Dvorište i njegova kuća danas su zapečaćeni. Nema nikoga. Komšije kažu da Vuković nije imao ni ženu, ni djece.

" Nije imao ni kučeta, ni mačeta. Samo stan u Novom Sadu i kuću ovdje", navode mještani,ističući da o njemu nemaju ništa loše da kažu.

" Normalan komšija, javi se, pozdravi. Nemam šta da mu zamjerim", kazao je anonimni komšija.

Pjevačica Goca Tržan se na društvenim mrežama oprostila se od svog vjenčanog kuma Maria Trtića.

"Kako da se oprostim od nekoga koga ne mogu da pustim?! Kako da pronađem Boga i smisao u svemu?! Volimo te, Kume. Zauvijek. Zauvijek smo porodica. Neutješni smo. Nedostaješ",  napisala je Goca uz zajedničku fotografiju.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari