1
min read
A- A+
Pročitano

Vojvotkinja Kejt ne odustaje od omiljene trudničke haljine (FOTO)

12/01/2018 - 17:32
Autor:Fos Media
125 pregleda

Kad su oči javnosti godinama uprte u vas, kao što su uprte u vojvotkinju od Kembridža Kejt Midleton, teško da neki detalji mogu ostati sakriveni.

Foto

Foto: Getty Images

Detalj poput trudničke haljine u kojoj je Kejt viđena nekoliko puta, ne samo u ovoj trudnoći, bio je dovoljan da je mediji proglase njenom omiljenom zimskom trudničkom haljinom.

Foto: Getty
Foto: Getty

No dok bi u modnom svijetu od tog detalja pokušali napraviti mini skandal, kad je riječ o Kejt javnost je sklonija odmah pohvaliti njenu racionalnu, štedljivu i "običnu" stranu jer zašto kupovati nove trudničke haljine, ako vam dobro stoje i one stare iz protekle trudnoće.

Foto: Getty
Foto: Getty

"Obične" žene obično to tako i rade, a Kejt je opet dokazala da, iako pripada kraljevskoj porodici, voli I želi da ostane “obična”, piše index.hr.

Tako je neki dan, tokom posjete londonskoj Rič Feltam Akademiji odlučila da obuče trudničku haljinu koju je rado nosila i kad je bila trudna sa Šarlotom. Za to postoje i dokazi, kad je te 2015. u Kensingtonu posjetila humanitarnu manifestaciju Femili Frends.

A da ne mislite kako je riječ o haljini sa dizajnerskim potpisom i vrtoglavom cijenom, što bi obično bio razlog da se haljina nosi puno puta, radi se zapravo o haljini koja košta 85 eura i dio je trudničke kolekcije britanske modne kuće Serafin.

To je i razlog više što je na temu recikliranja stare trudničke haljine Kejt zaradila još više simpatija javnosti.

 

Komentari