1
min read
A- A+
Pročitano

Svinjske krmenadle sa šparglom

10/08/2019 - 22:13
Autor:Fos Media
73 pregleda

Jednostavan i zdrav ručak koji možete kombinovati sa omiljenim sosom za savršen obrok.

foto

Ilustracija

Sastojci:

- pola kilograma debljih svinjskih krmenadli

- So

- Biber

- 1 svežanj špargle

Priprema:

Šnicle začinite sa svih strana solju i biberom. Zatim zagrijte ulje u tiganju na najjačoj vatri i propržite krmenadle uz okretanje na svakih minut ili dva u zavisnosti od debljine. Ispecite ih srednje reš ili po ukusu.

Kada se meso ispeče ispržite šparglu, a potom je propržite u istom tiganju u kome ste prethodno pekli meso. Posolite i pobiberite i tako pecite dok špargla ne omekša, zatim pržite na tišoj vatri dok ne postane hrskava.

Kada se krmenadle ohlade, isjecite ih i poslužite uz šparglu.

Izvor: N1

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari