1
min read
A- A+
Pročitano

Filmska ljubavna priča: Par nakon 65 godina braka preminuo držeći se za ruke

19/01/2020 - 19:52
Autor:Fos Media
335 pregleda

Supružnici Džek i Heriet Morison preminuli su istog dana nakon što su šest i po decenija proveli u skladnom braku, prenosi agencija Anadolija.

Sue Wagener via AP

Foto: Sue Wagener via AP

Poslednje dane života par je proveo u staračkom domu u Sent Luisu, a lokalni list "St -Louis Post-Dispatch“ javlja da su i poslednje trenutke života proveli u spojenim krevetima i držeći se za ruke.

Prvi je u prošlu subotu preminuo 86-godišnji Džek, a nekoliko sati kasnije preminula je i tri godine mlađa Heriet.

"Tužna sam, ali znam da počivaju u miru i da su ponovo zajedno. Bila je to prava ljubavna priča za knjige", kazala je Sju Vagener, koju su odgajili Morisonovi.

Ona je kazala da su se Džek i Heriet upoznali 1955. godine, a zatim brzo vjenčali i ostatak života proveli u skladnom braku. Džek je bio vozač autobusa, a Heriet je i upoznao prilikom jednog izleta, a život su proveli putujući svijetom.

Pored Wagener, iza Morisonovih su ostala i dvojica sinova.

"Nezamislivo je da ste mogli da vidite Džeka, a da pored njega nije bila i Heriet", kazao je porodični prijatelj Vejn Prajs.

S obzirom da su u staračkom domu u Sent Luisu smješteni u odvojene sobe, par se i dalje nije razdvajao, a spavali bi tako što je jedno bilo u invalidskim kolicima, a drugo u krevetu.

Oboje su prošle godine pali i polomili kukove.

Osoblje doma odlučilo je da im spoji krevete kako bi mogli da budu zajedno.

Izvor: N1

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari