1
min read
A- A+
Pročitano

Zašto mnogi parovi raskidaju baš u vrijeme praznika?

02/01/2020 - 19:22
Autor:Fos Media
1361 pregleda

Prve asocijacije na praznike jesu radost i ljubav, a upravo tokom decembra mnogi parove se odluče na vjeridbu. Međutim, ne dožive svi novogodišnju čaroliju na isti način, te ima i onih koji riješe da stave tačku na vezu i sreću potraže sa nekim drugim.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Rezultati studije koja je analizirala raskid, pokazali su da se najviše rastanaka desi 2 nedjelje uoči praznika, a 11. decembar je najčešći datum. Zašto ljubav često ne prezimi praznike, otkrijte u redovima koji slede.

Decembar u život mnogih parova unese stres i pometnju, jer upravo u tim trenucima počnemo da preispitujemo odnos, te da li je trenutak da predstavimo partnera porodici i prijateljima. Ukoliko vam unutrašnji glas govori da to ne treba da uradite, a u ozbiljnoj ste vezi, onda je možda najbolje da svako krene svojim putem. Istraživanje sprovedeno 2017. godine u Australiji, potvrđuje ovu tezu, jer je čak 56 procenata muškaraca i 71 procenat žena, izjavilo da bi prije raskinuli sa partnerom nego ga upoznali sa porodicom, piše City Magazine.

Druženje sa prijateljima i okupljanje porodice zaista mogu da podstaknu na razmišljanje, prije svega o tome da li se partner uklapa u tu sliku. Nekad je odgovor da, te se partneri dodatno zbliže, a nekad dolazi do raskida. Postoje oni koji su već na ivici toga da prelome, pa im novi početak uliva odlučnost i hrabrost da naprave rez i unesu prijeko potrebne promjene.

Raskidanje veze tik pred praznike može djelovati okrutno i kao ne baš idealan trenutak, međutim, ako se tako osjećate, treba da se suočite sa partnerom i predočite bolnu istinu. Što prije to bolje, zar ne? Ionako biste samo kupovali vreme i produžavali agoniju, piše Ciity Magazine.

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari