1
min read
A- A+
Pročitano

Žena traži razvod jer joj je muž previše fin: "Kupuje mi poklone i ne svađa se"

24/08/2019 - 11:13
Autor:Fos Media
1329 pregleda

Jedna žena iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zatražila je razvod od muža zbog prevelike ljubavi, brige i pažnje koju joj je poklanjao.

Foto

Foto: depositphoto/ZouZou

Muž je svojoj ženi pomagao u kućnim poslovima, kuvao i čistio, ali je to ženu počelo da guši, pa je riješila da se razvede. Ovakvog muža bi poželjela svaka žena, ali izgleda da je ovoj ženi bilo previše pažnje i ljubavi.

Ona je u šerijatskom sudu u Fujairahu izjavila da se muž nikada nije svađao sa njom, a kamoli da je vikao na nju, prenosi "Kalej tajms".

"Nikada nije povisio ton na mene, niti me je odbio. Osjećala sam da me njegova prevelika ljubav guši. Čak mi je pomagao u čišćenju kuće", izjavila je ova žena.

Ona je objasnila da joj se život pretvorio u pakao zbog njegove pretjerane ljubaznosti.

"Očekivala sam da se nekada posvađamo, ali sa mojim romantičnim mužem je to nemoguće. On bi mi uvijek praštao i obasipao me poklonima", rekla je ova žena.

Muž smatra da nije ništa loše uradio: "Želio sam da budem savršen i pažljiv muž", izjavio je on.

Ona mu je jednom zamjerila da se ugojio, pa je on počeo sa dijetom i vježbanjem kako bi ponovo dobro izgledao, ali je zbog napornog vežbanja polomio nogu.

Muž je na kraju od suda zatražio da savjetuje njegovu ženu da odustane od razvoda, a sud je odložio slučaj kako bi supružnicima dao šansu za eventualno pomirenje.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari