„Danas je moj 1368. dan borbe protiv raka”: Posljednji tekst misice koja je izgubila tešku bitku (FOTO)

Nakon duge i teške bolesti, juče je u 33. godini preminula Dijana Milojković, bivša mis Srbije. Njenu karijeru modela obilježila je titula najljepše žene Srbije 2009. godine, kao i titule mis Evrope i mis sporta koje je osvojila 2014. godine na takmičenju u Bejrutu. Prije nekoliko godina Dijani je ustanovljen rak grlića materice pa je tada započela njena teška životna borba.

Govori osam jezika, bavi se humanitarnim radom i proglašena je za jednu od najljepših žena u Crnoj Gori (FOTO)

Natalija Labović porijeklom iz Berana nedavno je proglašena za crnogorsku mis turizma i našu zemlju će u septembru predstavljati na svjetskom takmičenju u Kini. Pored modelinga, Natalija govori čak osam jezika i radi kao prevodilac. Iako je rođena i živi u Njemačkoj svoje korijene, kaže, ne zaboravlja. Za FOS priča o tituli, načinu na koji će predstaviti Crnu Goru ali i Beranama - gradu kojem se uvijek rado vraća.

Cetinjanka lentu predala Nikšićanki: Srećna sam što imam priliku da sebe i državu predstavim u Egiptu (FOTO)

Izbor za mis Crne Gore održan je nedavno, a pored titule najljepše Crnogorke koja je pripala Podgoričanki Mirjani Muratović, izabrane su i mis turizma, mis interneta, fotogeničnosti i ekologije. Titula druge pratilje i mis ekologije pripala je Nikšićanki Nikolini Božović kojoj je lentu predala prošlogodišnja misica, Cetinjanka Ana Miljanić. Sadašnja i bivša mis ekologije za FOS govore o iskustvima sa takmičenja, pripremama ali i svemu onom što slijedi nakon predaje i primanja lente.

Mirjana Muratović mis Crne Gore za FOS: Ljepota nije kompletna ako ne dolazi iznutra (FOTO)

Na nedavno održanom zvaničnom izboru za Mis Crne Gore, Podgoričanka Mirjana Muratović proglašena je za najljepšu Crnogorku. Ova 19-godišnjakinja, učenica Srednje trgovinske škole u Podgorici, za FOS govori o tituli, obrazovanju, planovima ali i svemu onome što slijedi nakon izbora.

Sinoć birali najljepšu: Podgoričanka Mirjana Muratović je mis Crne Gore (FOTO)

Izbor za mis Crne Gore održan je sinoć u hotelu Verde u Podgorici a titulu najljepše Crnogorke odnijela je 19 –godišnja Mirjana Muratović, učenica Srednje trgovinske škole. Krunu joj je predala prošlogodišnja misica, Bjelopoljka Natalija Gluščević. Prva pratilja je Jovana Jovanović iz Kotora dok je druga pratilja Nikolina Božović iz Nikšića.