Nikšićanin prvi profesionalni predavač hoda u Crnoj Gori: Volim od potencijala da pravim modele (FOTO)

Mladen Todorović iz Nikšića gradi uspješnu manekensku karijeru kako u Crnoj Gori, tako i u inostranstvu. Osim toga, ovaj dečko je poznat i po tome što je prvi i jedini profesionalni catwalk predavač, odnosno predavač hoda za ženske modele  u Crnoj Gori.

Ivonina modna priča: Mama iz Nikšića kreira odjeću samo za dječake (FOTO)

Nikšićanka Ivona Bulatović, godinama se bavila manekenstvom. Međutim, prije tri godine, shvatila je da je moda zanima ali iz malo drugačijeg ugla. Zato je odlučila da i sama počne da piše svoju modnu priču upravo tako što će se posvetiti kreiranju odjeće. Odjevni komadi koje Ivona stvara namijenjeni su samo dječacima, a ova Nikšićanka nije ni slutila da će sve više roditelja poželjeti da njihov mezimac prošeta baš u ovoj urbanoj garderobi.

Bijelo Polje: Kad se udruže profesorica muzičkog i arhitekta, nastaje sasvim drugačija priča! (FOTO)

Marija Raosavljević i Ema Alihodžić Jašarović pišu, ili bolje rečeno šiju svoju modnu priču. Dvije talentovane Bjelopoljke, sugrađanke, i djevojke različitih profesija ujedinila je ljubav prema modernom i unikatnom, pa su tako profesorica muzičkog i jedna diplomirani arhitekta u početku pravile odjevne komade za sebe, a onda odlučile da to prikažu i drugima...