12 imidža i odjevnih kombinacija iz filmova koji su mijenjali modu

Donosimo vam dvanaest filmova, tačnije filmskih uloga koje su svojim odjevnim stilom gotovo zasjenili film. Iako većinom prevladavaju glumice koje su se svojim odjevnim kombinacijama zauvijek upisale u filmsku istoriju, na listi će se bez problema naći i James Dean i John Travolta. Uz pohvale glumcima, kostimografi su svoj posao u cijeloj toj priči odradili besprekorno.

Kreator spalio cijelu kolekciju vjenčanica: "Otkazana su vjenčanja, nestala je budućnost i naši snovi"

Modni kreator i vlasnik poznate modne kuce "Diamond Couture", specijalizovane za vjenčanice i odjeću za svečane prilike, Pietro Demita, spalio je svoju skupocjenu kolekciju vjenčanica za sezonu proljeće - ljeto 2020.

„Moda pokazuje svijetu ko smo i šta želimo da budemo“ (FOTO)

Modelingom se bavi od svoje trinaeste godine. Pohađa školu za modni dizajn, prati trendove i što je najbitnije prilagođava ih sebi. Dio je brojnih modnih priča i od mode, kaže, nikada neće osustati. Modni dizajn ili modeling biće ono čemu će uvijek vraćati. Želja mu je da njegovo lice zablista sa svjetskih modnih bilborda i da u modelingu prikaže nešto novo i sasvim drugačije. Upoznajte Raduna Bakića, mladića iz Podgorice koji, slobodno možemo reći, živi modu.