Otputovao na Filipine: Nemanja je prvi crnogorski predstavnik na izboru za mistera svijeta (FOTO)

Izbor za mistera svijeta, Mister World, ove godine se održava od 6. do 23. avgusta na Filipinima. Prvi put svog predstavnika na takmičenju ima i Crna Gora, pa je tako na Filipine prekjuče otputovao 30-godišnji Podgoričanin Nemanja Kaluđerović. Ovaj diplomirani ekonomista, veliki ljubitelj fitnessa i dugogodišnji model za titulu najljepšeg takmičiće se sa muškarcima iz cijelog svijeta, a u razgovoru za FOS kaže da će se potruditi da našu zemlju predstavi u najljepšem svjetlu i sa svjetskog takmičenja donese titule.

„Danas je moj 1368. dan borbe protiv raka”: Posljednji tekst misice koja je izgubila tešku bitku (FOTO)

Nakon duge i teške bolesti, juče je u 33. godini preminula Dijana Milojković, bivša mis Srbije. Njenu karijeru modela obilježila je titula najljepše žene Srbije 2009. godine, kao i titule mis Evrope i mis sporta koje je osvojila 2014. godine na takmičenju u Bejrutu. Prije nekoliko godina Dijani je ustanovljen rak grlića materice pa je tada započela njena teška životna borba.

Govori osam jezika, bavi se humanitarnim radom i proglašena je za jednu od najljepših žena u Crnoj Gori (FOTO)

Natalija Labović porijeklom iz Berana nedavno je proglašena za crnogorsku mis turizma i našu zemlju će u septembru predstavljati na svjetskom takmičenju u Kini. Pored modelinga, Natalija govori čak osam jezika i radi kao prevodilac. Iako je rođena i živi u Njemačkoj svoje korijene, kaže, ne zaboravlja. Za FOS priča o tituli, načinu na koji će predstaviti Crnu Goru ali i Beranama - gradu kojem se uvijek rado vraća.