Počelo takmičenje za mlade dizajnere: Deset najboljih predstaviće kreacije na Mionetto Prosecco Fashion Week-u

Zimski Fashion Week Montenegro biće održan sredinom novembra u Podgorici, kada će priliku da predstave svoje kreacije, pored afirmisanih dizajnera, dobiti i mladi modni talenti iz Crne Gore. Glavni sponzor događaja – brend Mionetto Prosecco, u saradnji sa kompanijom G3 Spirits i Modnom Komorom Crne Gore, organizuje takmičenje za mlade dizajnere, u okviru kojeg će deset najboljih dobiti jedinstvenu priliku da učestvuje na crnogorskoj nedjelji mode. 

Najljepša Evropljanka za FOS: Djevojke sa Balkana su moćne, borbene, strastvene i prave patriote (FOTO)

Žaklina Vućić iz Nikšića prije nekoliko dana je proglašena za mis Evrope na takmičenju koje se održalo u Banjaluci.  Ova 22-godišnja djevojka se već nekoliko godina bavi manekenstvom. Svoj prvi ugovor je potpisala sa 17 godina sa Ivanom Stanković, bila je zaštitno lice jednog brenda nakita u Beču, a trenutno ima angažmane i u Milanu.

Manekenka Ivana Čupić pred Sofia Fashion Week: Jedina sam iz Crne Gore koja će dobiti angažman na revijama što mi posebno laska (FOTO)

Nikšičanka Ivana Čupić koja je prije par mjeseci učetvovala na izboru za Mis turizma na ostrvu Sveti Vlas, ovih dana se opet vraća u Bugarsku. Naime, očekuje je učešće na Sofia Fashion Week-u koji će se održati od 17. do 21. septembra.

Bjelopoljka je mis Earth Crne Gore: Sigurna sam u sebe i očekujem dobar plasman na Filipinima (FOTO)

Bjelopoljka Katarina Šećković, proglašena je za mis Earth Crne Gore. Na takmičenju koje je održano prije nekoliko dana u Banjaluci, ova 24-godišnja djevojka ponijela je laskavu titulu i obezbijedila sebi plasman na svjetskom takmičenju ljepote koje će se održti na Filipinima.