1
min read
A- A+
Pročitano

Bjelopoljka je mis Earth Crne Gore: Sigurna sam u sebe i očekujem dobar plasman na Filipinima (FOTO)

14/09/2018 - 9:27
Autor:Violeta Rovčanin
2885 pregleda

Bjelopoljka Katarina Šećković, proglašena je za mis Earth Crne Gore. Na takmičenju koje je održano prije nekoliko dana u Banjaluci, ova 24-godišnja djevojka ponijela je laskavu titulu i obezbijedila sebi plasman na svjetskom takmičenju ljepote koje će se održti na Filipinima.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Na tom takmičenju bile su i takmičarke iz Bosne i Hercegovine, i osim mis Earth izabrali su i mis BiH, mis Hrvatske kao i mis dijaspore i Evrope. Tražili su najbolju moguću predstavnicu i kompetentnu, jer se prvi put predstavljamo ovdje. I eto ,izbor je pao na mene“, kaže Katarina za FOS.

Modelingom se bavi dugo, a nagrade na takmičenjima ljepote za nju nisu novitet.

„Bila sam druga pratilja na izboru za mis Crne Gore 2014. godine, mis turizma 2016. godine, a jedna sam od priznatih modela u Crnoj Gori“, kaže Katarina za FOS.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Putuje četvrtog oktobra a, kako kaže, pripreme za ovo prestižno takmičenje su već počele.

„Spremam se počev od dizajnera, preko videa koji moram da snimim i u kojem ću predstaviti zemlju i sebe, pa sve do spremanja tačke talenta i kostima koje ću prikazati na finalnoj večeri. Opština Bijelo Polje će stati iza mene i na tome sam im jako zahvalna, kao i svima koji me podržavaju“, priča naša sagovornica i dodaje:

„Takmičenje je u novembru i ja ću na Filipinima biti mjesec dana. Očekujem da imam jedno lijepo druženje sa oko 140 predstavnica svijeta, da upoznam kulturu Filipina i da naravno sebe predstavim na najbolji mogući način. Očekujem naravno i dobar plasman, jer sam sigurna u sebe.“

Foto: Privatna arhiva

Katarina je po zanimanju profesorica engleskog i ruskog jezika, a stažira u Ministarstvu unutrašnjih poslova.  Kako kaže, i pored zapaženih rezultata modeling će joj biti samo hobi.

„Ovo je jedno iskustvo koje mi je pomoglo da kompletiram svoju ličnost. Ljepota jedne žene ne znači, ako se ne usmjeri na pravi način“, kaže Katarina za FOS.

Osim modelinga uživa i u putovanjima i poeziji.

Na istom takmičenju dodijeljena je i titula mis Evrope koju je odnijela Nikšićanka Žaklina Vučić.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari