1
min read
A- A+
Pročitano

Fendi izbacio kolekciju zaštitnih maski: Koštaju 260 eura

26/02/2020 - 9:06
Autor:Fos Media
332 pregleda

Kreatori visoke mode izbacili su zaštitne maske sa logom njihovih modnih kuća, a među njima su Fendi, Guči i Versaće, pa se tako Fendi svilena, smeđe-crna maska protiv zagađenja sa globalno prepoznatljivom logom kompanije prodaje po cijeni od 260 evra.

Foto

Foto: Printscreen/luisaviaroma

Jedna od najluksuznijih njujorških prodavnica SaksFifthAvenue tu masku koja je deo kolekcije proljeće ljeto 2020, prodaje za 270 dolara.

Fendi maska je na nekim italijanskim sajtovima rasprodata, što pojedini mediji vide kao posledicu panike zbog koronavirusa, od kojeg je u toj zemlji umrlo već sedmoro ljudi.

foto

Foto: Printscreen/luisaviaroma

Gučijevu masku na dodjeli Gremi nagrade nosila je muzička zvijezda Bili Ajliš koja je, inače, ušla u istoriju time što je dobila četiri nagrade za pjesme sa svog prvog albuma.

Versus maska nešto je jeftinija i košta 140 dolara. Inače, linija Versaće Versus, koja nosi mladalački duh, nastala je 1989. godine, kao poklon Đanija Versaćea sestri Donatelli.

Dizajnirane maske ušle su u modu 2018. i nosili su ih ljudi koji su tako htjeli da se zaštite od smoga i dima. Guči je zaštitne maske te godine uvrstio u kolekciju jesen/zima.

Izvor: RTV

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari