1
min read
A- A+
Pročitano

Izbor za mis Crne Gore 15. juna, do sada se prijavilo 170 djevojaka

05/06/2019 - 9:28
Autor:Violeta Rovčanin
1348 pregleda

Ovogodišnji izbor za mis Crne Gore, biće održan 15 juna u Podgorici . Kako kažu organizatori, do sada se prijavilo 170 djevojaka, a u finale će se plasirati njih 15.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Rok za podnošenje prijava djevojaka za učešće na takmičenju traje do danas, a glavni kasting na kojem će biti odabrano 15 finalistkinja biće održan 9. juna u 12h u hotelu Verde u Podgorici. 15 najljepših djevojaka, koje 9. juna budu odabrane kao finalistkinje boraviće u hotelu u karantinu do izbora za Miss Crne Gore. Tokom boravka, posjetiće ih stručni tim UDG-a koji će odabrati djevojku kojoj će, pored buduće Miss Crne Gore 2019, dodijeliti trogodišnju stipendiju”, kaže PR Nikolina Radonjić za FOS.

Djevojke će tokom boravka u hotelu, dobiti plan i program, obaviće se fotografisanja, snimanja, fitinzi, razgovori, probe… Što se tiče prijava, kako kaže Radonjić, intesovanje je veliko.

“Ove godine zapaženo je značajno veće interesovanje djevojaka u odnosu na prethodnu godinu. Na naše mailove stiglo je 170 prijava do sada. Možda zbog toga što je nakon deset godina izbor za Miss Crne Gore ponovo u Podgorici. Najviše prijavljenih djevojaka je iz Nikšića i Podgorice.  Na kasting ćemo pozvati između 50 i 60 djevojaka koje su ušle u uži krug prethodnom selekcijom a na finalnom takmičenju predstaviće se nih 15”, kaže Radonjić i dodaje:

Pored standardnih titula koje dodjeljujemo svake godine, imaćemo posebnu titulu ove godine a to je Miss Eco Crne Gore, i odabrana djevojka će sljedeće godine predstavljati Crnu Goru na takmičenju Miss Eco International koji će biti održan u Egiptu. Vlasnica licence ovog međunarodnog izbora biće i naša gošća na izboru i biće jedan od članova stručnog žirija. Takođe, dodijeliće se titule Miss interneta Crne Gore, Miss fotogeničnosti koju će izabrati žiri sastavljen od novinara, Miss šarma, Miss turizma Crne Gore, zaštitno lice hotela Verde– domaćina takmičenja, prva i druga pratilja i Miss Crne Gore.”

Svečane toalete koje će djevojke nositi tokom finala, radio je tim dizajnera iz Turske.

Kao i svake godine, na takmičenju će odlučivati dva žirija: glavni žiri I žiri novinara koji će birati Mis fotogeničnosti. Krunu će pobjednici predati aktuelna mis Natalija Gluščević.

Neki od članova žirija će takođe biti i aktuelna mis Indije Eco, Liliana Stengou Vlasnica resorta Porto Carras najvećeg turističkog kompleksa Sjeverne Grčke, Dr. Amal Rezk vlasnica licence Miss Eco International takmičenja i vlasnik agencije Upmodels Laurent Pouteaux iz Pariza.

 

 

 

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari