1
min read
A- A+
Pročitano

Kristijan Lubutin užasnut kako neki ljudi nose njegove cipele

14/07/2019 - 18:51
Autor:Fos Media
601 pregleda

Najljepše i najpopularnije na svijetu, skupe i lijepe cipele Kristijana Lubutina, jednog od najpoznatijih dizajnera obuće na svijetu, uvijek su popularne. Ipak, dizajneru se ne dopada kako ih nekada vlasnici uklope sa garderobom.

Kristijan Lubutin

Kristijan Lubutin, foto: EPA

Njegove cipele koštaju između 500 i 4.645 dolara, a zbog nebesko visokih potpetica seksi obuća sa crvenom podlogom najpoželjnija je već dugo. Zbog toga su Kristijanove kreacije omiljene mnogim holivudskim zvijezdama.

Na nedavno održanoj konferenciji u Londonu dizajner je otkrio da je užasnut na koji način pojedine zvijezde nose cipele koje je on dizajnirao, ali je dodao da je istovremeno i srećan kada vidi ljude koji nose njegove modele.

Napomenuo je da svaka osoba treba da nosi obuću na svoj način, da on samo nudi svoje kreacije.

„Da sam mislio o tome na koji način treba da se nose moje cipele, vjerovatno bih dizajnirao odjeću, ali nisam dizajner odjeće i to nikada nisam ni želio“, istakao je dizajnerski mag.

Nedavno je predsjednik Tramp prilikom posjete Milvokiju potpisivao neobične predmete, a jedan od njih su i cipele koje podsjećaju na kreaciju slavnog dizajnera, piše RTS.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari