1
min read
A- A+
Pročitano

Moda u službi humanosti: 24. Gp Contour fashion connection 10. i 11. oktobra u Podgorici

30/09/2019 - 17:34
Autor:Fos Media
972 pregleda

Novo, 24. izdanje renomiranog modnog događaja “Gp Contour fashion connection” u organizaciji agencije “Mondaine models”, biće upriličeno 10. i 11. oktobra u Kristalnoj dvorani hotela Hilton u Podgorici. Ovoga puta, a zahvaljujući  saradnji organizatora i fondacije “Budi Human”, moda će biti u službi humanosti i prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju oboljeloj djeci u okviru kampanje pod nazivom “Superheroji”. Ovaj fashion connection će promovisati i nove očaravujće mirisne note ali će vas podstaći i na redovnu njegu lica i tijela.

Foto

Foto: Dušan Milenković

"Connection će, 10. oktobra u 21h, u okviru “Orbico” dana otvoriti crnogorski modni duo Kristina i Lazar Ilić, sa tri nove kolekcije pod imenom “Ilić Atelier”. Imaćemo čast da predstavimo novi brend za djecu “Lazar Ilić kids”, kao i kolekcije “Hunt by Lazar & Kristina Ilić” i “Lazar Ilić couture”. Zahvaljujući kompaniji Orbico – oficijelnom beauty partneru događaja, ova noć će mirisati na nove Bvlgari parfeme za nju i njega. Posebno se radujemo humanoj crti prve večeri fashion connection-a i jednoj vrlo ličnoj priči kojoj ćemo svjedočiti, sa posvetom i sjajnim gostima", navedeno je u saopštenju organizatora.

Drugi, “Davines fashion day” 11. oktobra u 19.30h, otvoriće Nataša Pejović kolekcijom od 17 modela za jesen - zimu 2019-20.

"Nakon tradicionalno blistave Nataše, pred crnogorskom publikom debitovaće modna dizajnerka i magistar slikarstva na “Albertina Accademia delle Belle Arti” u Torinu, Anja Radulović iz Podgorice. U nastavku će uslijediti još jedna premijera. Naime, srpski top model, Sofija Milošević, prvi put na nekom modnom događaju predstaviće liniju večernjih haljina pod brendom Sofi Milo. Ova jesenja, čini se, nikad uzbudljivija Connection modna priča, nakon pola sata pauze i promjene publike, biće završena velikom revijom modne kuće Mona i prikazivanjem kolekcije za jesen-zimu 2019-20, koju potpisuju Ana Pavlović, Kristina Gajić, Ana Tara Radonjić i Marina Korać",navode u saopštenju.

Foto: Dušan Milenković

Foto: Dušan Milenković

"I druga noć imaće humanu crtu ali i svoju mirisnu notu, ovoga puta onu koja stiže iz bočice Boss Scent Absolute muškog i ženskog parfema. Modu ćemo obje večeri gledati kroz naočare optike Provizion, dok će sve frizure na pisti biti stilizovane kozmetikom za kosu “Davines”, tradicionalno, od strane tima Zorana Vukčevića iz Podgorice. Za šminku će prvog dana biti zadužena  škola šminkanja Snežane Karović, drugog Ljubica Bulatović sa timom, fotografiju potpisuje Đjorđe Cmiljanić a scenu, svjetlo i zvuk kompanija Takt na čelu sa Peđom Milićem."

Na zaštitnoj fotografiji 24. Gp Contour fashion connectiona, koja je rad  fotografa Dušana Milenkovića, nalazi se srpski model Tijana Bakaj u modelu iz nove Monine kolekcije.

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari