1
min read
A- A+
Pročitano

Podgoričanka proglašena za Miss bikini Balkana (FOTO)

24/07/2019 - 12:16
Autor:Fos Media
2639 pregleda

Izbor za Top model Evrope, Miss Earth Montenegro i Miss bikini Balkana održan je u nedjelju veče u Sutomoru. Titulu Miss bikini Balkana ponijela je 20-godišnja Podgoričanka Valentina Uskoković. Završila je Srednju građevinsku školu, voli modeling i strastvena je ljubiteljka knjiga. 

Foto

Foto: Instagram

“Za takmičenje Miss Bikini Balkana prijavila sam se po nagovoru porodice i prijatelja. Iskreno, nisam očekivala da ću osvojiti neko mjesto iz razloga što je konkurencija bila velika a djevojke koje su učestvovale su već afirmisani modeli sa jakim iskustvom. Kada uzmem u obzir njihovo iskustvo i nedostatak istog kod mene, jer mi je ovo prvo modno takmičenje, nisam očekivala da ću osvojiti neko mjesto a kamoli da će me izabrati za Miss Bikini Balkana”, prenosi Valentina utiske nakon takmičenja.

Vodila se, kaže, rečenicom da je važno učestvovati ali naravno ne krije da joj laska titula najljepše.

Pripreme za veče izbora na primorju su trajale nekoliko dana a modeli su tada, priča Valentina, radili fotografisanja i snimanja, birali frizure i toalete kako bi se na sceni predstavili u najboljem svjetlu.

“Komentari porodice i prijatelja su i više nego savršeni. Zahvalna sam za podršku koju su mi pružali tokom cijelog takmičenja a posebno na noć izbora kada su me bodrili iz publike. Takođe, mnogo sam zahvalna i organizatorima i stručnom žiriju na prilici da se takmičim i osvojim titulu Miss bikini Balkana”, priča Valentina i dodaje:

“Ovo je nezaboravno iskustvo koje mi je donijelo dosta novih poznanstava i služiće mi kao odskočna daska za dalji rad.”

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Valentina je završila Srednju građevinsku školu a modeling je oduvijek zanimao. Pored izbora, imala je priliku da se pojavi i u muzičkim spotovima pojedinih crnogorskih izvođača.

“Željela bih da se oprobam i u drugim kategorijama izbora. Ova titula će mi definitivno koristiti za dalje bavljenje modelingom. Osim toga, nedavno sam bila angažovana i u spotu jednog popularnog crnogorskog muzičara, koji će biti objavljen za nekoliko dana. Uskoro me očekuje i snimanje spota za jednu crnogorsku muzičku grupu”, kaže Valentina.

Nakon titule, planovi su joj kaže usmjereni na obrazovanje a osim modelinga oduvijek su je privlačile knjige pa svaki slobodan trenutak koristi za čitanje.

Foto
Foto: Instagram

Pored Valentine koja je proglašena za Miss bikini Balkana, titulu Miss Earth i put na Filipine gdje će Crnu Goru predstavljati na svjetskom takmičenju osvojila je Tivćanka Nikoleta Rakočević. Lentu u kategoriji Top modela osvojila je Novosađanka Ljubica Rajković.

Izbor za Top model Evrope, Miss Earth Montenegro i Miss bikini Balkana je održan u Sutomoru a neki od članova žirija su bili Srđan Lubarda, direktor modne komore, Tea Babić bivša mis Crne Gore kao i Katarina Šećković miss Earth Crne Gore.

Pročitajte još:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari