1
min read
A- A+
Pročitano

Porodična tuča ispred Diznilenda (VIDEO)

09/07/2019 - 21:44
Autor:Fos Media
1253 pregleda

Video-snimak brutalne tuče u Diznilendu za trepataj oka obišao je svijet. Čupanje kose, davljenje, pesničenje, šamaranje... Sve je to trajalo nekoliko minuta naočigled djece, prije nego što je stiglo obezbjeđenje, a ogorčeni korisnici interneta pitaju se kako je moguće da obezbjeđenje ranije nije reagovalo.

foto

Screenshot You Tube

Incident je započeo nakon što je djevojka sa pletenicama navodno pljunula u lice muškarcu u ružičastoj majici za kog policija kaže da je njen brat. Kada je on počeo da je udara po licu, žena je povikala: "Držite moju ćerku" i gurnula kolica kako dijete ne bi bilo izloženo potencijalnoj opasnosti.

U tom trenutku, momak u roze majici ušao je u sukob sa još jednim muškarcem, a u tuču se umiješala i žena za koju se pretpostavlja da je majka muškarcu obučenom u roze. Ona je od posljedica udarca u toj gužvi završila na betonu.

Kada je sestra mladića u roze majici rekla bratu da je njegova majka nokautirana, izgubio je živce i počeo besomučno da udara i vuče za kosu djevojku koja je to učinila, govoreći da će je odrobijati.

U tom trenutku, konačno su došla tri muškarca iz obezbjeđenja i obuzdala su pomahnitalog muškarca.

Policija je pokrenula istragu povodom ovog slučaja, rekavši da su svi učesnici u tuči iz iste porodice.

Korisnici društvenih mreža ogorčeni su ovim incidentom, kao i sporom reakcijom obezbjeđenja. Mnogi su se zapitali da li neko treba da bude ozbiljnije povrijeđen ili ubijen da bi neko iz obezbjeđenja odreagovao.

Pročitajte i ovo:

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari