1
min read
A- A+
Pročitano

Postupak protiv medicinske sestre zbog providnog zaštitnog odijela

21/05/2020 - 10:39
Autor:Fos Media
1094 pregleda

Ruska medicinska sestra u bolnici u Tuli, u centralnoj Rusiji, postala je preko noći internet senzacija, nakon što se na lokalnom mediju pojavila njena fotografija u providnom zaštitnom odijelu, ispod kojeg je obučena samo u dvodjelni kupaći kostim.

Foto

Foto: Društvene mreže

Doduše, imala je i zaštitne naočare i rukavice, kako je i propisano, kada se radi o trenutnoj pandemiji Covid-19, izazvanoj koronavirusom, prenosi Dnevni Avaz.

Tulske novosti objavile su prve fotografiju pomenute sestre, koja u rukama nosi poslužavnik sa ljekovima, namijenjenim njenim pacijentima u regionalnoj bolnici za infektivne bolesti u Tuli, 193 kilometra južno od Moskve, prenosi Russia Today.

Kako je izvor koji je Tulskim novostima i proslijedio fotografiju rekao, pacijentima, izgleda, nije zasmetala "neobična odjeća", i nisu mogli da odole da ne bace pogled ili dva ka "smjeloj" medicinskoj sestri. 

No, sa druge strane, izgleda da sama sestra uopšte nije bila svesna svoje pojave.

Isti izvor je naveo da je mlada žena odlučila da se "razodjene" jer joj je bilo veoma vruće ispod zaštitnog odijela koje mora da nosi cijeli dan, i nije uopšte shvatila da se ispod "sve vidi". 

Njena fotografija se ubrzo našla na naslovnim stranama ruskih medija, što je privuklo pažnju i lokalnih medicinskih vlasti, između ostalih.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari