1
min read
A- A+
Pročitano

Svadba iz košmara, tužba protiv organizatorke vjenčanja

08/08/2019 - 21:14
Autor:Fos Media
2270 pregleda

Mladenci iz Padove tužili su organizatorku vjenčanja kojoj su platili 15.000 eura za taj događaj, a u kojem njihova očekivanja nisu ni izbliza ispunjena, piše italijanska štampa. "Torta je bila od plastike, stolnjaci prljavi", navodi par.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Tužba je podnijeta zbog prevare, a organizatorka je s druge strane podnijela prijavu protiv mladog bračnog para zbog klevete. Sud u Padovi tek treba da odluči kako će voditi ovaj slučaj.

Vjenčanje mladog para koštalo je ukupno 40.000 eura, iznajmili su i dvorac, a organizatorka je bila zadužena za prijem gostiju i svečani ručak, za honorar od 15.000 eura.

Na dan vjenčanja, međutim, kako tvrde, na stolovima su zatekli šerpe sa zagorelom hranom koja nije čak ni bila dogovorena, nije bilo vina, stolnjaci su bili prljavi, a svadbena torta bila je od – plastike, sa tankim slojem šlaga.

Organizatorka tvrdi da je to bila samo torta za vatromet, i da prava torta još nije bila iznijeta.

U tužbi se navodi i da je prema ugovoru isplata ukupnog iznosa za organizovanje događaja trebalo da se obavi po vjenčanju, ali je organizatorka međutim tri dana uoči svadbe mladencima uputila pismo u kojem je navela da moraju da plate cio iznos pre svadbe ili će događaj biti otkazan.

"To je gotovo bila ucjena, nismo imali drugih opcija..", naveo je par.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari